Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Safety first: Veiligheidstoeclips Toe Stopper

Je herkent het vast wel, je bent aan het rijden, je trekt je benen iets op en voordat je het weet is je voet tot de wreef doorgegleden en zit vast in je beugel. Meestal kun je je voet vrijwel meteen weer in de juiste positie in de beugel leggen, maar soms zit je voet dusver door de beugel heen doordat deze blijft haken. Dit kan leiden tot een stressvolle situatie voor jezelf en je paard. Je paard kan gevoelig reageren op jouw pogingen om je voet weer correct in de beugel te krijgen, waardoor jij vervolgens uit balans kan raken.

Wist je dat er speciale veiligheidstoeclips zijn die ervoor zorgen dat je niet in je beugel kunt doorglijden en je voet dus daardoor nooit kan blijven haken in je beugel? 

    
Deze veiligheidstoeclips zijn gemaakt van sterk kunststof, inclusief beugelzooltjes en geschikt voor onder andere beginners, cross en endurance.
Het fijne aan de veiligheidstoeclips is dat deze eenvoudig en snel te bevestigen zijn en op de meeste standaard stijgbeugels passen. 

Glijdt jouw voet soms door in je beugel? Dan raden we zeker dit perfecte hulpmiddel aan! Om ongelukken te voorkomen zijn deze veiligheidstoeclips daarbij ook ideaal voor kinderen en maneges. After all, Safety First!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.