Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

La Valencio | Lighten up your day

Lighten up your day met de gloednieuwe collectie van La Valencio! Deze ‘Me and mini me’ collectie heeft alles voor groot en klein. Hou jij van perfect gematchte kleding? De kleuren roze, blauw en groen? En hou je wel van een shiny design? Dan is deze collectie gemaakt voor jou!

Lavalencio collectie ss22

De collectie

Rijbroeken, rijleggings, polo’s, training shirts, tops, jassen, vesten en natuurlijk sokken om het af te maken, de nieuwe collectie van La Valencio heeft het allemaal!

Onderkleding

De LVPaisley rijbroeken bestaan uit een sterke nylon stof en zijn daarom licht van gewicht, kreukvrij en ademend. De broek is beschikbaar in het donkerblauw en donkergroen. De donkergroene variant is afgewerkt met een lichtgroen borduursel om de boord. Daarnaast komt het bliksemschicht design met strass steentjes terug op de voor- en achterzijde van de broekzakken. Hoe vet is dat!?
De blauwe variant daarentegen is afgewerkt met een prachtig licht roze stiksel. Beide broeken hebben een volledig siliconen zitvlak met bliksemschicht print. Voor optimale grip in het zadel.

La Valencio Rijbroek LVPaisly

De LVLilly  rijleggings zijn gemaakt van polyester, wat maakt dat de leggings goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals zonlicht en wassen. De kleur blijft dus vrijwel altijd netjes. Daarnaast zijn de leggings super stretchy. Met zijn ultra comfortabele en aansluitende pasvorm, knie grip en subtiele La Valencio stiksel zal deze rijlegging als snel jouw kledingkast veroveren! En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over het ideale telefoon zakje (zie foto). Ook deze rijlegging is beschikbaar in het blauw en groen.

La Valencio Rijlegging LVLilly

Bovenkleding

De tops, shirts en polo’s bestaan allemaal uit dezelfde elastische en ademende stof. Ideaal voor op en/of rondom het paard! In de bovenkleding komen ook het subtiele La Valencio stiksel en de bliksemschicht designs weer terug, om jouw hele outfit matchend te maken. Welk top/shirt is jouw favoriet?

 La Valencio Tops en Shirts

Last but not least de fantastische LVPonyo en LVPayton vesten. Moet je nog even snel naar stal, maar is net te warm voor en jas en te koud zonder? Dan grijp jij natuurlijk één van deze twee vesten uit de kast, als ideale tussenjas.

La Valencio Vesten en Jassen

Sokken

Wil jij je outfit echt helemaal compleet maken? Neem dan ook eens een kijkje bij de nieuwe matchende sokken.

La valencio Sokken

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.