Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Gastblog Bucas: Met welke Bucas najaarsdeken verwelkom jij de herfst?

De dwarrelende blaadjes, de ondiepe plassen op het erf en je handen warmen aan een dampende kop thee in de kantine: de herfst heeft zo zijn eigen charme op stal. Maar voor jouw paard kan het nog best even wennen zijn, die nieuwe weersomstandigheden. Een deken kan dan een fijne oplossing zijn. Met deze Bucas dekens verwelkomen jij en jouw paard de herfst het beste.

Blog Bucas Dekens najaar

Therapy Turnout Light

Hét pronkstuk van de najaarscollectie: de Bucas Therapy Turnout Light, een sterke outdoordeken die zorgt voor soepelere spieren, een ontspannen paard en blessures en zwellingen helpt voorkomen. Dit komt door het gebruik van de unieke therapeutische stof, die zorgt dat de magnetische velden – die het paard van nature aanmaakt ¬– worden opgevangen en terug gereflecteerd. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, die zorgt voor alle voorgenoemde voordelen. Deze deken beschermd het paard uitstekend in alle weersomstandigheden met temperaturen variërend tussen 0 en +14 graden.
Deken Bucas Therapy Turnout Light

Atlantic Turnout 50g

De Bucas Atlantic Turnout 50g komt in veel eigenschappen overeen met de Therapy Turnout Light. Beide dekens zijn wind- en waterdicht, zijn gemaakt van de sterke ballistic nylon stof, hebben dezelfde comfortabele pasvorm en hebben een dermo-care voering. De dermo-care voering zorgt voor een snellere opname van vocht. Hierdoor kunnen zowel de Therapy Turnout Light als de Atlantic Turnout 50g op een paard met een natte vacht gelegd worden. De Atlantic Turnout 50g beschermd jouw paard bij temperaturen variërend tussen 0 en +12 graden.

Kleine opmerking: de vulling (het aantal gram) alleen geeft geen juiste indicatie voor het kiezen van een deken. Ook de voering, de buitenstof en de kleur van de stoffen spelen een rol in het bepalen van de temperatuurmarges. Om deze reden hebben alle Bucas dekens een temperatuurmarge toegekend gekregen. Binnen deze temperatuurmarges kan jouw paard de deken veilig en comfortabel dragen.

Smartex Rain

Spreekt de bovenstaande deken jou aan, maar wil je liever een deken met stay-dry voering? Dan past de Bucas Smartex Rain wellicht beter bij jouw paard. De Smartex Rain heeft dezelfde unieke eigenschappen als de Atlantic Turnout 50g, maar heeft in plaats van de dermo-care voering een stay-dry voering. Deze voering voelt aan als een zachte fleecestof en is in staat om razendsnel vocht op te nemen. De deken kan gedragen worden bij temperaturen variërend van 0 tot +14 graden.
Bucas Smartex Rain

Irish Turnout Light

Het hoge draagcomfort en de vertrouwde Bucas kwaliteit typeren de betaalbare Bucas Irish Turnout Light. Deze najaarsdeken, die geschikt is voor temperaturen variërend tussen +5 en +12 graden, leent zich uitstekend voor de druilerige herfstdagen waarin jouw paard wat extra ondersteuning kan gebruiken. De 1200 denier ripstop stof maakt de kans op doorscheuren kleiner. Dit komt door de speciale weeftechniek die bij deze stof gebruikt wordt.
Bucas Irish Turnout Light

Freedom Turnout Light

De Bucas Freedom Turnout Light is een fijne basic voor de (warmere) najaar dagen. Deze deken is wind- en waterdicht en beschermd het paard in temperaturen variërend van +8 tot +14 graden. De Freedom-collectie komt ieder zomer- en winterseizoen in nieuwe, verrassende kleuren en is verkrijgbaar in de modellen Classic en Full Neck. De laatstgenoemde heeft een vaste hals die het paard extra bescherming biedt in regenachtige weersomstandigheden.
 Bucas Freedom Turnout Light
 
Alle bovenstaande dekens (m.u.v. de Bucas Freedom-collectie) bieden de mogelijkheid om een onderdeken en halsstuk (ook wel: een Combi Neck) toe te voegen. Met een onderdeken vergroot je de temperatuurmarge. Hierdoor bied je het paard extra isolatie, dit kan raadzaam zijn op frissere dagen of als de winter nadert.
Benieuwd naar wat Bucas nog meer te bieden heeft? Bekijk dan hier alle producten van Bucas!

*De temperatuurmarges zijn een advies en helpen je om tot de juiste dekenkeuze te komen. Er zijn een aantal factoren waardoor het advies kan afwijken, namelijk; scheren, luchtvochtigheid, conditie, leeftijd en extreme weersomstandigheden. Houd hier rekening mee bij de aanschaf van een Bucas-deken.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.