Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 7 musthaves van de 2023 zomercollectie

Jaaaa, de gehele zomercollectie kan je online en in onze winkels vinden. Ben je ook echt toe aan een nieuw zomers setje voor jou en je paard? In deze blog vertelt EJ’er Deborah welke musthaves echt niet in je kast mogen ontbreken deze zomer.

De zomercollectie van 2023

Als paardenliefhebbers zijn wij natuurlijk helemaal blij dat de dagen langer worden en de zon ook steeds meer gaat schijnen. De lentekriebels komen weer omhoog, dus tijd om je kast weer aan te vullen met allemaal zomerse kleding voor jou en je paard! Lees snel welk merk je echt moet hebben in je kast deze zomer!

Ariat

Dit jaar heeft Ariat niet alleen hele leuke basics maar ook superleuke printjes! Ga je voor de stippen, bitten print of de opvallende bloemetjes print? Het bijzondere aan deze collectie is dat de bovenkleding gemaakt is van gerecycled materiaal. Ariat staat bekend om de meest functionele en innovatieve producten te hebben. Ook dit laten ze weer zeker zien in hun nieuwe collectie. Met de verschillende tinten groen, blauw, paars zit hier je nieuwe favoriete trainingsshirt er gegarandeerd bij.
Ariat

Cavallo

De Summer Song blauw springt echt naar voren in deze collectie. Geen zorgen als blauw niet je favoriete kleur is. Naast de verschillende tinten blauw is kan je de zomercollectie ook in het roze, zwart, lichtgroen en grijs scoren. Wat zo fijn is aan dit merk is dat alle items voor zowel paard en ruiter eenvoudig te mixen en matchen zijn. Zo hoef je niet lang te zoeken naar de perfecte set voor jou en je paard.
Cavallo

Euro – star

Back to basic met de collectie van euro-star. En eerlijk, een goede basic mag absoluut niet ontbreken in je kast. De bovenkleding is gemaakt van sterk ventilerend stof waardoor je deze zomer van optimale comfort kan genieten. Met de zomerse Crystal Rose kleur in deze collectie heb je helemaal zin in het voorjaar. Daarnaast kan je ook kiezen voor zwart, donkerblauw of lichtblauw.
euro-star

HV POLO

Als je opzoekt ben naar een comfort en sportief dan zit je bij deze zomercollectie helemaal goed. De collectie is gedecoreerd met strass steentjes voor een chiquere look. Wist je dat de kleding niet alleen in het zadel dragen kan worden, maar ook perfect is om casual te dragen. Het fijne aan HV POLO is dat je alles kan combineren voor de perfecte set voor jou én je paard.
hv polo

Pikeur

Stijlvoller dan de collectie van Pikeur gaat het deze zomer niet worden. De bovenkleding is perfect te combineren voor een vrolijke en zomerse look. De Beetroot Purple is een echte eyecatcher en een echte musthave. Wil je wel een opvallend kleurtje maar ben je niet gek op roze? De oranje Tangelo kleur is dan echt een aanrader. Beide felle kleuren zijn goed te machten met de lichtgrijze en zwarte items uit de collectie. Ondanks de verschillende prints, zijn alle bovenkleding en accessoires zeer mooi gedecoreerd.
pikeur

PK International

Wil je graag opvallen tussen de andere? De PK International collectie komt deze keer in een unieke en vrolijke print. Of je nu gaat voor de all over print of het logo print, opvallen doe je zeker! Ga je voor fel paars, lichtgroen of toch donkerblauw? PS: ook de sokken hebben een bijpassende all over print om je set helemaal compleet te maken.
pk international

Tommy Hilfiger Equestrian

Dat Tommy Hilfiger voor casual prachtige kleding heeft weten we allemaal, maar wist je dat hun paardrijkleding net zo mooi is? De collectie heeft een hoog draagcomfort doordat het gemaakt is van zacht en comfortabel materiaal. Deze keer heeft de kleding naast het chique design ook een fantastisch artwork design. Zo draag je dit niet alleen met plezier op stal maar ook gewoon in het dagelijks leven. De collectie komt in verschillende tinten blauw en roze, door de zwarte items past de gehele collectie bij elkaar.
tommy hilfiger equestrian 

Ben je benieuwd naar de gehele zomercollectie?

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.