Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van Vai Bruntink

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten andere paardeneigenaren gbruiken voor hun paard(en)? In de 5 favorieten van, lichten paardenmensen producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt influencer Vai Bruntink, die ook model staat voor La Valencio wat haar favoriete artikelen zijn!

Wie is Vai Bruntink?

Vai Bruntink runt, samen met haar partner Sjak Laarakkers, stal Laarakkers in Vledder. Vai doet al jaren met veel verschillende paarden goed mee in de topsport. Ze heeft momenteel een stel zeer talentvolle paarden in de subtop. Naast de subtop ligt er ook de nadruk op de opleiding van jonge talenten. Zo staan de Pavo Cup en de Subli Cup steevast op de agenda. Naast het rijden haalt Vai ook veel voldoening uit het begeleiden van haar leerlingen. Ook staat Vai al jaren model voor het merk La Valencio. Ze deelt haar 5 favorieten met jou!

1.Zadeldek LeMieux Crystal Suede

Op nummer 1 staat dit zadeldek van LeMieux vanwege zijn prachtige pasvorm en de kwaliteit. We hebben deze laten borduren met ons logo. Het zadeldek sluit mooi aan en de stof is niet zo extreem dik.

2.WHIS Instructieset Competition

Een hele fijne set om te gebruiken wanneer ik lesgeef of wanneer ik op concours ben. De oortjes blijven heel goed zitten. Ook makkelijk is dat het ook mogelijk is om als lesklant tegen mij terug te praten, i.p.v. dat ze enkel naar mij kunnen luisteren.

3.Peesbeschermers Eskadron Flexisoft

Eskadron heeft altijd kwaliteitsvolle producten. Deze mooie peesbeschermers gebruiken wij tijdens het losrijden op concours of tijdens de keuringen.

4.Rijlegging La Valencio LVRilly Full Grip

Als model van La Valencio, kan een item van het merk natuurlijk niet ontbreken. Deze rijlegging uit de zomercollectie heeft een heel mooie pasvorm en kun je gemakkelijk combineren. De stof is zacht en iets dikker, waardoor deze ook geschikt is om in het najaar te dragen!

5.Trui La Valencio LVRobin

Deze leuke trui is heerlijk zacht! Fijn om te dragen wanneer je op het paard zit, maar ook zeker leuk om casual te dragen boven op een spijkerbroek. Persoonlijk hou ik onwijs van deze mooie, zacht paarse kleur!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.