Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Ontdek het comfort van Stapp Horse Deocell paardrijsokken

Of je nu op stal bent of in het zadel zit, comfortabele sokken maken het verschil. Maak kennis met de Stapp Horse Deocell paardrijsokken - een perfecte combinatie van stijl, ondersteuning en innovatie, ontworpen voor comfort!

Waarom Stapp Horse Deocell paardrijsokken?

Gemaakt van een zachte microvezel, bieden deze sokken een ongeëvenaarde zachtheid! Maar wat ze echt onderscheidt, is de doordachte combinatie van eigenschappen die het comfort en gemak aanzienlijk verhogen.

Een speciaal gebreide band ondersteunt niet alleen je spieren, maar zorgt er ook voor dat de sok op zijn plek blijft, zelfs tijdens intensief bewegen in het zadel. Het natuurlijke elastiek zorgt voor comfort en stabiliteit, waardoor deze sokken ideaal zijn voor ruiters die comfort hoog in het vaandel hebben.

Innovaties voor de paardenliefhebber

Met een speciaal badstofontwerp bieden Stapp Horse Deocell paardrijsokken bescherming aan je tenen, hiel en de bal van je voet, met extra schokdemping voor die lange uren in de stijgbeugels of in je stalschoenen. De handgekettelde teennaad voorkomt irritatie, zodat je je volledig kunt concentreren op het rijden.

De "sandwich" breimethode houdt je voeten fris door vocht af te voeren en zuurstof toe te laten in het voetbed. En dankzij de nano-technologie van het DEOCELL-vezel blijven ongewenste geurtjes en bacteriën geen kans maken, zelfs niet tijdens de meest inspannende ritten.

Stijlvol en functioneel

Naast alle functionele voordelen, zijn Stapp Horse Deocell paardrijsokken verkrijgbaar in 12 levendige kleuren. Voeg een vleugje stijl toe aan je rijkleding, terwijl je geniet van het ultieme comfort op de stal en in het zadel. Ontdek het verschil met Stapp Horse Deocell paardrijsokken!

Bekijk hier de Stapp Horse Deocell paardrijsokken

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.