Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Optimale vliegenbescherming met de zomercollectie van QHP -Gastblog QHP

Met de zomer voor de deur worden de dagen langer en is het weer tijd om heerlijk buiten te rijden in het zonnetje. Maar met de warme temperaturen komen ook de vervelende insecten tevoorschijn. Gelukkig heeft de zomercollectie van QHP een prachtige nieuwe collectie vliegbescherming ontworpen om je paard optimaal te beschermen tegen deze kleine indringers.

Welke QHP vliegendeken kan je wanneer het beste gebruiken?

Wanneer de eerste insecten verschijnen, kan de vliegendeken Summer Focus een goede keuze zijn. Deze vliegendeken, zonder hals, biedt uitstekende bescherming tegen insectenbeten voor het lichaam van je paard. Dankzij de staartflap aan de deken wordt ook de bovenkant van de staart van jouw paard beschermd.

Een vliegendeken die extra bescherming biedt

Als je jouw paard extra bescherming wilt bieden, kun je kiezen voor een vliegendeken met nek. Deze vliegendeken beschermt niet alleen het lichaam van je paard, maar ook zijn hals. Hierdoor wordt je paard nog minder gestoord door insecten. Sommige vliegendekens van QHP hebben een afneembare hals zodat je zelf kan bepalen wanneer je de hals bevestigd wilt hebben aan de deken.
 
Voor optimale bescherming van je paard kan worden gekozen voor een vliegendeken met nek en masker. Het masker beschermd ook de oren, hoofd en ogen van je paard. De hals en masker zijn beide afneembaar voor een multifunctionele deken!

Je paard beschermen terwijl insecten minder actief zijn

Als de insecten minder actief zijn, kun je ook kiezen voor een vliegenfrontriem. Deze is eenvoudig aan het halster te bevestigen en beschermt de ogen van je paard tegen vliegen. Dit verminderd de kans op oogontsteking en andere ongemakken bij je paard.
 

Welke functies heeft een vliegendeken?

Naast het beschermen van je paard tegen insecten, hebben vliegendekens nog andere functies. Ze bieden ook bescherming tegen de UV-straling van de zon, waardoor de kans op verbranding wordt verminderd. Bovendien helpen vliegendekens om je paard schoner te houden door vuil tegen te houden.
 
Wil je jouw paard deze zomer optimaal beschermen tegen insecten en andere ongemakken? Kies dan voor de vliegendekens van QHP!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.