Terug naar overzicht

Wij helpen je met je goede voornemens

woensdag, 28 december 2016

1 januari, daar ben je weer. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dus tijd voor goede voornemens! Een gezonde levensstijl staat bij velen bovenaan. Heb jij je ook voorgenomen om in 2017 meer aan je eigen fitheid en conditie te gaan werken? Daar kunnen we je bij helpen. Wij hebben namelijk een aantal fitnessoefeningen op een rijtje gezet die ook specifiek bijdragen aan je ruitervaardigheden en waar je gemakkelijk thuis mee aan de slag kunt gaan!

Verbeter de samenwerking tussen jou en je paard door je eigen conditie, balans en coördinatie op te krikken. Wist je bijvoorbeeld dat een goede balans ervoor zorgt dat je te allen tijde mee gaat met de beweging van je paard en hem daardoor niet hindert of in de weg zit? En dat, door het trainen van je armen en benen, je niet alleen een betere conditie krijgt, maar ook een betere controle over je lichaam!

Conditie
Verbeter je conditie en uithoudingsvermogen op de ouderwetse manier met een flink potje touwtjespringen. Daarnaast is dit ook nog eens goed voor je hart en bloedvaten en verbrand je in dezelfde tijd meer calorieën dan met hardlopen!

Coördinatie
Dumbells zijn zeer effectief voor het trainen van je spieren en om de moeilijkheidsgraad van je oefening iets op te schroeven. Je kunt de gewichtjes bij vele verschillende oefeningen gebruiken en pakt hiermee alle spieren apart aan. Maak het zo moeilijk als je wilt en kies uit 1, 2 of 3 kilogram.
Balans
Train je balans, stabiliteit en focus op een leuke en effectieve manier met de fitnessbal, het balansbord en/of een balanskussen. Geschikt voor o.a. buikspieroefeningen, rug training en stabiliteitstrainingen.

Durf jij het aan om net zo’n topatleet te worden als je paard? Omarm dan je innerlijke topsporter en waag je aan deze ruiterfit oefeningen

Naar de shop


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!