Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

WeatherBeeta, het merk met duurzame en comfortabele producten

Vaak als mensen horen dat producten duurzaam zijn, denken ze iets te moeten inleveren. De missie van WeatherBeeta is om comfortabele, kwalitatieve en duurzame producten te maken. In deze blog lees je alles over de producten van WeatherBeeta!

weatherbeeta deken

Over WeatherBeeta

WeatherBeeta is één van de bedrijven die gebruik maakt van synthetisch materiaal in paardendekens. Synthetisch materiaal is kunststof materiaal, de stof is dus niet van een natuurlijk product zoals katoen of wol, maar juist van bijvoorbeeld nylon, acryl of orlon.

De stof is dus niet alleen duurzamer, maar ook sterker dan natuurlijke stof.
De paardencollectie van WeatherBeeta bestaat uit zadeldekken, oornetjes, beenbeschermers, vliegenmaskers en nog veel meer

Paardendekens

Van zomer tot aan winterdekens, WeahterBeeta heeft een breed assortiment aan paardendekens. Met een perfecte pasvorm en memory foam padding ter hoogte van de schoft zijn de winterdekens van WeatherBeeta de meest comfortabele dekens.

 winterdekens van WeatherBeeta

Om je paard te beschermen tegen de zon en zomereczeem heeft WeatherBeeta verschillende soorten dekens. De dekens zijn gemaakt van buitenstof met hoog ademende eigenschappen. Met bijpassende vliegenmaskers, is je paard van hoofd tot staart volledig beschermd.

zomer dekens van WeatherBeeta

Zadeldekken

Alle zadeldekken van WeatherBeeta zijn gemaakt van duurzaam katoen. Daarnaast is de binnen voering gemaakt van polyester. Hierdoor zijn de zadeldekken niet alleen koel en droog maar hebben ze ook extra ventilatie. In het assortiment vind je bijpassende beenbescherming, zo kan je zelf de leukste setjes samenstellen.

weatherbeeta zadeldekken

Therapy lijn

Met deze speciale therapy lijn van WeatherBeeta, wordt de lichaamswarmte van je paard gereflecteerd. Hierdoor wordt de spierfunctie van je paard verhoogt en is er minder kans op blessure. Daarnaast zullen de afvalstoffen beter afgevoerd worden, waardoor je paard minder stijf is na een training. Met verschillende soorten dekens, zadeldekken en beenbeschermers zit de perfecte therapy product voor je paard ertussen!
weatherbeeta therapy lijn

Nieuwsgierig geworden naar de producten van WeatherBeeta? Bekijk ze allemaal!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.