Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Epplejeck Genk is on it's way!

Heb jij het nieuws al gehoord? Wij openen binnenkort ons 16e Epplejeck filiaal, dit keer in de mooie stad Genk. Wij hebben jullie een aantal tips gegeven over ons nieuwe filiaal, en zo is dat gegaan.

Grote update over het filiaal in Genk!

10-09-2021

Save the date! Op 17 september open wij voor het eerst onze deuren van het nieuwe filiaal in Genk. Om de opening te vieren komen er veel spectaculaire acties aan. Hier alvast een nieuwe sneak preview van hoe het filiaal eruitziet. Wie weet tot 17 september!Nieuw verbouwupdate van ons 16e filiaal Genk! 

08-09-2021

De opening van Genk komt steeds dichterbij en daarom zijn wij druk bezig om de winkel te vullen met allemaal mooie spullen! Vrijdag 17 september kun je ons nieuwe filiaal bewonderen en de leukste items voor jezelf en je paard shoppen. We verrassen je met spectaculaire aanbiedingen en natuurlijk een prachtige splinternieuwe winkel! Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie over onze opening, vrijdag de 17e. Tot snel in Genk! Verbouwupdate van ons 16e filiaal Genk!

18-08-2021
   
Op 6 juni is op sociale media bekend gemaakt dat er een Epplejeck filiaal in Genk komt. In de tussentijd wordt er hard gewerkt in en aan het nieuwe filiaal, tijd om jullie een update te geven!

In de week van 26 juli zijn wij druk bezig geweest om de binnenkant van het filiaal te schilderen. Toen het verf eenmaal droog was konden we weer verder met verbouwen van het pand. Vrij vlot daarna is het elektriciteit allemaal aangelegd. Nadat het elektriciteit was aangelegd, konden wij de volgende stap zetten in het verbouwproces. Na al het geklus kunnen wij nu het filiaal gaan indelen door stellingen te bouwen en bezig te gaan met het interieur. Op dit moment zijn wij daar nog erg druk mee. Wanneer alle stellingen gebouwd zijn en het interieur af is, kan de hele winkel gevuld kan worden met alle producten!

Wij kunnen niet wachten tot het filiaal geopend wordt. Kunnen jullie ook niet meer wachten?


This week's headline

09-06-2021

We begonnen de bekendmaking met onderstaande Breaking News post, waar iedereen vol blijdschap op reageerde en jullie hoopten met zijn allen dat er een nieuw filiaal bij jullie zelf om de hoek zou komen. Logisch, wie wil nou niet een Epplejeck filiaal in de buurt?!


Een nieuw filiaal richting Frankrijk?

Om jullie een beetje in de goede richting te helpen deelden wij hint nummero 1. Velen van jullie dachten dat er een nieuw filiaal geopend zou worden in Lelystad, Hasselt, Antwerpen of Amersfoort. Een paar van jullie hadden het tijdens hint 1 zelfs al goed geraden!


Mega Mindy en de Snoep Baron

Daarna werd het hoogst tijd voor hint nummer 2. We deelden een foto van de film Mega Mindy en de Snoep Baron. Slim als jullie waren, hadden jullie wel door dat het een filiaal in België moest zijn, want waar denken we aan als we aan België denken? Friet met mayo, brusselse wafels, bier, chocolade en natuurlijk...... MEGA MINDY! Jullie antwoorden beperkten zich dan ook tot Hasselt en Genk. Deze film van Mega Mindy is grotendeels opgenomen in het populaire C-Mine en dit ligt in de stad Genk, dus deze hadden jullie allemaal kunnen weten!


Binnenkort: Epplejeck Genk!

Op de niet zo zomerse zondagavond 6 juni werd de locatie van ons 16e filiaal bekend gemaakt: we gaan naar Genk!Genk is een stad in de Belgische provincie Limburg, telt meer dan 66.000 inwoners en is een van de belangrijkste industriële steden van Vlaanderen. Genk ligt ongeveer 4 uren paardrijden vanaf Maastricht. Ga je toch liever met de auto? Dan ben je slechts 24 minuutjes onderweg!
 
Wanneer jij je bezoekje aan Epplejeck Genk inplant kun je hier een heel gezellig dagje uit van maken met allerlei activiteiten! Zo kun je na het shoppen een bezoekje brengen aan de creatieve hotspot voor artistiek talent genaamd C-Mine (waar de film van Mega Mindy is opgenomen dus) of aan het openluchtmuseum Het Domein Bokrijk waar je zelfs door het water kunt fietsen!
 
Kortom, genoeg te doen dus in het mooie Genk.
 
Nummer zestien van Epplejeck en nummer drie van België. Wij hebben er zin in! Zou je ons team willen versterken, bekijk dan hier alle vacatures.

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.