Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Onze 10 favoriete items uit de Black Friday deals

Daar zijn ze weer hoor, onze Black Friday deals! Omdat wij niet konden wachten tot dit weekend hadden wij al een paar leuke deals voor jullie, zoals de op = op ruiming tot -75% korting. Maar dit weekend zijn er weer nog meer deals bijgekomen. Zie jij door de bomen het bos niet meer? Speciaal voor jullie hebben wij onze tien favoriete items uitgelicht.

Blog Blackfriday
Dit weekend zijn er maar liefst meer dan tien verschillende aanbiedingen, speciaal voor Black Friday. Daarom hebben wij de hele website afgezocht en lichten wij de pareltjes uit!

Kep Italia
Met kortingen tot wel 25% op de caps is het lastig kiezen welke nou de echte must have is. Maar als we dan moeten kiezen is de KEP Italia Cromo Textile Glitter Front. Luxe, elegant en ook nog eens super comfortabel. Steel de show met deze prachtige KEP Italia en scoor hem alleen dit weekend met 25% korting!
Kep Italia

Kentucky
Met 25% korting op een artikel naar keuze, kan jij je favo item met korting shoppen. Zo shop je dit zeer chique velvet zadeldek van Kentucky met korting. Afgewerkt met pearls en een stoer visgraad stiksel voor de perfecte look!
Zadeldek Kentucky

La Valencio
Nu het toch een stuk kouder wordt, kunnen de winterjassen weer aan. Ben je toe aan een nieuwe jas? We got you! De La Valencio Onna is een sportieve, warme en comfortabele jas. Met het trendy design loop je er warm en stijlvol bij deze winter. Het allermooiste? Je shopt de jas nu met maar liefst 75% korting. Wees er snel bij want op = op.
la-valencio-jas 

Equestrian Stockholm
Wie wil nou niet een hele set voor je paard van Equestrian Stockholm?! Wij in ieder geval wel. Of je nu een roze, paarse, groene of blauwe set wilt. Met 25% korting op alles van Equestrian Stockholm, shop je voordelig een nieuwe set voor je paard.
Equestrian Stockholm 

WeatherBeeta
Niet alleen jezelf, maar natuurlijk ook je paard kan een nieuwe winterjas gebruiken. De dekens van WeatherBeeta hebben niet alleen een fijne pasvorm maar hebben ook nog eens superleuke printjes. Laat je paard lekker luieren in zijn stal of weiland onder deze schattige luiaard deken! Met 30% korting heb je een goede reden om deze te leuke deken te kopen.
weatherbeeta deken luiaard 

Eskadron
Met Eskadron match niet alleen je dekje en peesbeschermers maar ook nog eens alle accessoires, hoe gaaf is dat?! Kijk eens naar het halster Eskadron Classic Sports Mattgloss Evo-Wool. Comfortabel en chique halster met een zeer zachte EVO-wol padding. Het halster heeft luxe zilverkleurige details en is verstelbaar aan zowel het kop als het neusstuk. Shop hem alleen dit weekend met 25% korting.
eskadron halster 

Epplejeck dekje Glitzz
Eerlijk, wie kan een glitter dekje niet weerstaan?! Speciaal voor Black Friday hebben wij dit zadeldekje tijdelijk in ons assortiment en nu ook nog eens met 30% korting. Met dit fantastische zadeldekje laat je een sparkly indruk achter. Wacht niet te lang met bestellen, voordat je het weet is het dekje voorgoed uitverkocht.
Epplejeck Ej Glitzz
LeMieux
Inmiddels heeft iedereen het vast al gezien, de Rohne collectie van LeMieux. Laten wij hem nu met 20% korting hebben, speciaal voor Black Friday. En nee dat is niet 20% op de gehele set maar 20% korting op elk product van de set!
Lemieux Rhone 

Tommy Hilfiger Equestrian
Wie kent Tommy Hilfiger nou niet? Met hun Amerikaanse stijl, door popcultuur geïnspireerde prints en collecties met o.a. Gigi Hadid, Shawn Mendes namen zij in een mum van tijd de fashion industrie over. Bij Epplejeck zijn wij fan van de fijne hoodies. Shop snel een warme trui met 20% korting!
Tommy Hilfiger Equestrian

Nieuwsgierig naar alle aanbiedingen? Bekijk snel hier alle Black Friday deals

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.