Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Ladies Night bingokaart

Kun jij ook niet wachten tot Ladies Night? Tel samen met ons af met een te gekke bingokaart!
Alleen tijdens Ladies Night kleuren al onze filialen helemaal roze en is er van alles te doen. Profiteer tijdens het shoppen op deze avond van vele aanbiedingen en laat je onder het genot van een hapje en een drankje inspireren door verschillende standhouders.

Hoe werkt de actie?

Vanaf 28 februari t/m 26 maart komt er iedere dag een mega dagdeal online. Deze deal is voor 1 dag online geldig, OP = OP.
Houd in de bingokaart bij van welke dagdeals je hebt geprofiteerd en streep deze deals door op je kaart. Na de laatste bingodag maak je een foto van je Ladies Night bingokaart en deze stuur je op naar Epplejeck.

Degene die in deze periode de meeste deals heeft besteld wint het bedrag van kortingen die op de producten geldig waren terug in Epplejeck cadeaubonnen. De cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contanten. Uit alle deelnemers wordt 1 winnaar gekozen.

Let op: om kans te maken op deze prijs mogen de gekochte artikelen NIET geretourneerd worden. Ter controle of de artikelen echt gekocht zijn controleert Epplejeck het account van de winnaar.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.