Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Tips voor de perfecte Valentijnsdag met je paard

Valentijnsdag, de dag waarop je extra veel aandacht besteedt aan je liefde. Nu denk je natuurlijk aan je vriend of vriendin. Maar voor veel mensen is dat toch wel hun paard. Je paard die elke dag voor je klaar staat en super veel liefde geeft waar nodig is. Tijd om je viervoeter eens lekker in de watten te leggen. Epplejeck heeft hiervoor een aantal tips!

Epplejeck Valentijn Robin

Poetsen

Geef het paard een uit gebreide poetsbeurt van top tot teen. De meeste paarden beginnen met uitharen. Ze vinden het heerlijk als alle losse haren eruit komen. Om je paard goed te verwennen kun je gebruik maken van een massageborstel. Dit is niet alleen goed voor de doorbloeding van het paard maar daar worden ze ook relaxed van.

Paardenspeelgoed

Hoeveel aandacht jij je paard ook geeft, kan hij zich gaan vervelen op stal. Hiervoor heeft Epplejeck leuke paardenspeelgoed in het assortiment . In alle kleuren en maten. Hiermee kan het paard mee spelen wanneer hij/zij op stal staat.

Snoepgoed

De wel bekende manier om je paard te verwennen, in alle soorten en smaken. Je kan de snoepjes geven wanneer jij wilt. Tip: Doe een spelletje met de snoepjes. Bijvoorbeeld raden in welke hand hij zit, of maak gebruik van een speelbal waar de snoepjes in kunnen. Maar een extra grote appel of wortel zal je paard ook zeker waarderen! 

Nieuw halster

Is het tijd voor een nieuw halster? Bij Epplejeck hebben we super veel leuke halsters, in alle kleuren en maten. Niet alleen leuk voor het paard, maar ook voor jou. 😉 Want eerlijk, kan je ooit genoeg halsters hebben? 


Wil je nog iets extra's voor je Valentijn doen vandaag? Laat je dan je inspireren door onze speciale Valentijnshop! Daar vind je niet alleen spullen voor je paard maar ook voor je vriend(in).

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.