Terug naar overzicht

Gastblogger Mara van Pumps & Paarden

zaterdag, 21 november 2015

SETJES INSPIRATIE: Is je bonte paard een herfst- of wintertype. Heb je een bont paard en weet je soms niet meer welk kleur-setje leuk staat? Of wil je gewoon lekker een beetje inspiratie op doen voor je volgende aankoop? Dan is dit artikel zeker iets voor jou!

Wintertype of herfsttype?
Als je het moeilijk vindt om te bepalen welke kleur mooi staat, bedenk dan eerst welk kleurtype je paard is. Dit werkt ook zo bij mensen; wanneer je donker haar hebt en een vrij lichte huid, val je waarschijnlijk onder de wintertypes en passen koele kleuren beter bij je. Heb je rood haar of ben je een beetje rossig, dan ben je een herfsttype en passen kleuren als oranje, donkergroen en bordeauxrood over het algemeen mooi bij je. 

Een zwartbont paard is een wintertype en een kleur als blauw zal dan ook heel mooi staan. Ook een koele, zachtroze tint kan heel fris staan. Is je paard een vosbont, dan kun je er vanuit gaan dat je paard een herfsttype is. Kleuren als bordeauxrood, bruin, beige en oranje staan vaak erg mooi.


1. Zadeldek HV Polo €44,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
2. Trui Harry’s Horse €39,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
3. Bandages Epplejeck €14,95 – Klik hier om ze te shoppen
4. Rijbroek Montar €129,95 – Klik hier om ‘m te shoppen

Bron foto 1: Milou Briels / Bron foto 2: Juliette Fotografie


1. Zadeldek Anky €59,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
2. Jas HV Polo €109,95 – Klik hier om ‘m te shoppen
3. Bandages Epplejeck €14,95 – Klik hier om ze te shoppen
3. Rijbroek Easy Rider €29,95 – Klik hier om ‘m te shoppen 


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!