Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Jodhpurs van Quur

Bijna iedereen kent dat wel, laarzen die net niet lekker passen. Als je eindelijk leuke laarzen gevonden hebt in de juiste schoenmaat, passen je kuiten er weer niet in. En bij anderen kan je er nog een hele arm bij proppen. Als de laarzen goed om je kuiten zitten, passen je voeten er eigenlijk niet in. Niet echt ideaal. En dan hebben we het nog niet eens over de hoogte gehad. Ben jij dit nou ook helemaal zat die laarzen stuggles? Dan hebben wij de oplossing voor jou!


Jodhpurs

De oplossing is jodhpurs. Hiermee heb je nooit meer problemen met niet passende kuitmaten. Eerst kies je jodhpurs uit met een passende voetmaat die lekker zitten. Dit zijn als het waren schoenen waar je alles mee kan doen. Ze zijn stevig en zitten lang niet zo hoog als rijlaarzen. Hierdoor zijn ze comfortabel om te dragen. Daarna kies je chaps in je eigen kuitmaat. Deze doe je vervolgens over je jodhpurs aan en je hebt de perfecte match!

Daarnaast zijn er nog meer voordelen van jodhpurs. Ze worden gemaakt van rubber/kunststof en van leer. De rubberen jodhpurs zijn makkelijk schoon te maken en zijn waterdicht. De leren versies zijn comfortabeler om te dragen en als je ze goed schoonmaakt gaan ze lang mee.


Multifunctioneel

Er kan gemakkelijk een hele dag op stal mee rondgelpen worden zonder dat je last krijgt van je voeten. Als je wilt gaan rijden hoef je er alleen maar even chaps over de jodhpurs heen te doen en je bent ready to go. Je hoeft dus niet meer van schoeisel te wisselen.
Bij het dragen van jodhpurs ontstaat er meer bewegingsvrijheid rondom de enkel. Dit is niet alleen fijn op stal, maar ook als je aan het rijden bent. Je kan bijvoorbeeld beter je hak naar beneden drukken. Ze zijn ook helemaal veilig om mee te rijden. Onder de hak van de jodhpur zit een klein hakje. Deze houdt de voet tegen waardoor hij niet helemaal door de beugel kan.


De Quur QAvator Zip

Welke jodhpurs moet je dan kiezen? Eén van onze favorieten is de Quur QAvator Zip. Deze is in twee kleuren verkrijgbaar en is gemaakt van soepel en fijn Europees rundleer. Het bovenste gedeelte is zacht gevoerd voor extra comfort en er zit aan de bovenkant een elastische inzet in voor een nog beter pasvorm. Door de ritssluiting aan de voorkant stap je gemakkelijk in de jodhpurs. En zo zijn er nog vele voordelen!
 

Leuk te combineren met…

De Quur Qceli sokken. Deze sokken hebben aan de zijkant prachtig logo in strass. Als je laarzen aan hebt zie je dit natuurlijk niet, maar met Jodhpurs wel. Doordat deze lang niet zo hoog zijn als laarzen kan je dit mooie logo gewoon zien. Daarnaast hebben ze ook nog een comfortabel en zacht voetbed.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.