Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

eQuick eVysor- Beschermingsbril Paarden

Van beenbescherming tot vliegendekens, er zijn zoveel manieren om onze paarden te beschermen. Uiteraard zijn wij hier allemaal bekend mee, maar wist je dat er ook een manier is om de ogen van je paard volledig te beschermen?! Summer is here, dus bereid je voor en ontdek de nieuwe eVysor!


Een nieuw tijdperk van oogbeschermers is aangebroken. De nieuwe  eVysor van eQuick biedt jouw paard een optimaal comfort en bescherming. Dankzij het sportieve design en gebruik van de beste materialen biedt deze bril een 360° graden bescherming voor de ogen van je paard. De glazen bieden 100% UV-bescherming. Het stijlvolle design van deze bril is puur cosmetisch en heeft geen invloed op de functie van de bril. 

De eQuick eVysor past over de oren en maak je vast met een kliksluiting onder de kaak. De verstelbare banden zijn gemaakt van sterk elastisch en comfortabel materiaal. Hierdoor kan de eVysor heel makkelijk op het hoofd van je paard worden geplaatst en er ook weer gemakkelijk af worden gehaald. De glazen zijn gemaakt van flexibel, maar extreem sterk plastic. 

Wanneer gebruik je de Evysor bij een paard?

Dit product is met name ontworpen om te gebruiken tijdens het rijden. Zou je deze bril toch tijdens het grazen willen gebruiken, dan is volledig toezicht zeker aan te raden! Het kan namelijk gebeuren dat je paard de bril probeert af te schuren en hierdoor ergens vast kan komen te zitten of in een andere gevaarlijke situatie terecht kan komen. Voor sporten zoals eventing, trail rijden, springen, polo, endurance en paardrennen is een beschermingsbril aan te raden. Daar heb je de meeste kans dat er bijvoorbeeld zand of takken in de ogen van je paard terecht kunnen komen. Met de beschermingsbril worden de ogen van je paard hier tegen beschermd. 

Oogaandoeningen
Niet alleen bij bepaalde paardensporten kan je de Evysor gebruiken. De beschermingsbril wordt aanbevolen voor paarden met verschillende oogproblemen en is onder andere geschikt voor: 
  • Na oogchirurgie
  • Oogletsel 
  • Uveïtis (inwendige oogontsteking) 
  • Staar 
  • Gevoeligheid voor licht 
  • Glaucoom (groene staar) 
  • Bij het schuren van de ogen 
  • Head-shaking syndrome 
  • Bescherming tegen zand, water en wind 
  • Bescherming tegen de zon (UV bescherming) 

Deze oog beschermende bril van eQuick, kan een ideale oplossing zijn voor paarden die lijden aan verschillende oogaandoeningen, zodat ze wel comfortabel kunnen worden bereden. Of bij sporten waar de kans groot is dat er stof etc. in de ogen van je paard terecht kunnen komen. 

Naast de gewone versie, heb je ook een bril met rainbow glazen. Deze beschermingsbril is zeer geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor licht. De glazen bieden namelijk 100% UV-bescherming en laat het licht voor 19,85% door. Check hier de eQuick Evysor RainbowEpplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.