Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Epplejeck opent 12e filiaal

Heb jij het fantastische Epplejeck nieuws al gehoord? Epplejeck breidt uit en opent binnenkort haar 12e filiaal. Maar daarmee is de kous nog niet af, want Epplejeck Goes International! De nieuwe deuren zullen namelijk in het Belgische Zaventem (Brussel) opengeslagen worden!

De inkt op het contract is amper droog, maar wij zijn inmiddels al druk bezig met het vloerplan. Waar zullen de gigantische cap wand, gezellige koffiehoek en eindeloze hoofdstel wand komen? Waar gaan we het grootste assortiment zadeldekken presenteren en is er dan nog voldoende ruimte voor al onze rijlaarzen, paardendekens en rijbroeken?

   
   

Nadat al deze puzzelstukjes op hun plek liggen, is het de beurt aan het bouw team. Zij gaan gewapend met hun gereedschap aan de slag met de grote verbouwing. Alles wordt gestript zodat vervolgens de Epplejeck-sfeer naar binnen gesleept kan worden. Vervolgens is het de beurt aan het enthousiaste ej-team. Vanuit het hoofdkantoor in Drachten zullen vrachtwagens vol met nieuwe goederen naar het filiaal gereden worden. Het ej-team zal met man en macht de winkel volledig vullen met alle producten.

*UPDATE*
Grand opening bekend! Op 23 mei om 14:00 uur is de feestelijke opening van het 12e filiaal van Epplejeck in Zaventem, België (Leuvensesteenweg 42, 1932 Zaventem). Uiteraard wordt deze opening feestelijk gevierd in met spectaculaire acties en aanbiedingen. Twee weken lang zijn er feestelijke aanbiedingen en hele gave win-acties! Stay tuned!

Houd onze social media, website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste nieuwtjes en de spectaculaire feestaanbiedingen!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.