Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van EJ’er Marije

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Marije wat haar favoriete artikelen zijn!

Mijn 5 favoriete producten van Epplejeck

Ik ben Marije van Epplejeck en ik werk op de afdeling Marketing, Ik werk al 2,5 jaar bij Epplejeck en ken hierdoor het assortiment ondertussen erg goed! Momenteel ben ik bezig met de studie Marketing en Communicatie, dit doe ik in combinatie met mijn werk bij Epplejeck. Ik werk en leer dus momenteel tegelijk. Ik heb thuis vijf paarden en twee shetlandpony’s staan waarbij ik deze producten regelmatig gebruik en ik ben echt dol op deze producten! Mijn top vijf bestaat daarom ook uit producten die voor mij onmisbaar zijn bij mijn paarden.

1.Peesbeschermers Eskadron Flexisoft Air

Over deze peesbeschermers ben ik enorm tevreden, ze zijn goed ventilerend waardoor de pezen van je paard minder snel warm worden. Daarnaast zijn de peesbeschermers zijn anatomisch gevormd. Hiernaar gaat mijn voorkeur uit bij alle artikelen welke ik aanschaf voor mijn paarden.



2.Antiklit Gel Epplejeck

Deze antiklit gel heb ik standaard in de kast staan, ik heb twee shetlanders en deze antiklit gel is perfect om de manen makkelijk en snel doorkambaar te maken. Je hebt maar een klein beetje nodig, vervolgens wrijf je dit door de manen en dan wacht je even 5 minuten tot het is ingetrokken en je kan de manen zo doorkammen! Ook voor de staarten van mijn KWPN’ers is het ideaal.
Antiklit gel Epplejeck

3.Staldeken Horsegear Lodix 150gr

Deze staldeken is echt een musthave bij mij op stal. De deken is fleece gevoerd met een heerlijke dikke bontkraag, alles bij elkaar zorgt voor optimaal comfort op stal. Daarnaast kan de deken ook gebruikt worden voor op concours mocht je paard geschoren zijn en het is nog te fris om zonder deken naar de inrijbaan te stappen, de buiksingels zijn namelijk ook afneembaar.


4.Halster Bucas Dublin

Al mijn paarden dragen dit halster, ik ben echt een groot fan! Ze zijn er in veel verschillende kleuren, maat veulen tot maat extra full en voor mij het belangrijkste : ze hebben een vaste ring en geen verstelbare neusriem. 1 van onze paarden krijgt wondjes van de gesp aan de neusriem van een halster, het Bucas Dublin halster is daarom echt een favorietje bij mij op stal. De halsters zijn erg sterk en zacht onderlegd wat zorgt voor meer comfort.


5.Scheermachine Sectolin SE-210

Deze scheermachine is geweldig voor het toiletteren van je paard. Ik gebruik deze standaard voor het opscheren van de voetjes, het bijwerken van de baard en het weghalen van het derde oor. Deze tondeuse laadt snel op en is erg stil in gebruik wat ik heel erg fijn vind omdat de meeste paarden het harde geluid van een scheermachine niet fijn vinden.


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.