Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van EJ’er Shailyaah

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Shailyaah wat haar favoriete artikelen zijn!

De 5 favorieten van Shailyaah

Mijn favoriete 5 producten van Epplejeck 

Ik ben Shailyaah van Epplejeck en ben nu ongeveer 2 jaar werkzaam bij Epplejeck. Doordat ik eerst stage heb gelopen heb ik ervaring met allerlei verschillende dingen en ken ik uiteraard het assortiment goed. Ik ben nu werkzaam op de Marketing | DTP afdeling. Ik heb thuis 4 paarden & 1 pony en als het goed is, is er nog een veulen onderweg. Ik ben elke dag in de stal te vinden en daarom zijn deze 5 producten ook niet te missen bij mij op stal!

Handschoenen Roeckl Bi Lined Lona

Deze handschoenen hebben een hele fijne pasvorm en zijn heel erg soepel. Er zit een soort grip materiaal aan de binnenkant van de handschoen waardoor ik ze ook heel fijn vind met longeren.
Ook een fijn extraatje is dat de handschoenen touchscreen vriendelijk zijn.

Halster Horsegear Finn

Dit halster heb ik voor al mijn paarden, gewoon weg omdat het een mooi, chique en stevig halster is. Ook vind ik het prettig dat het halster aan beide kanten van het kopstuk versteld kan worden en ook onder bij de kin.

Magic Brush Set

Deze borstels heb ik standaard in mij poetskist zitten. De borstels bestaan volledig uit kunststof waardoor je de borstels eenvoudig kan schoonmaken onder de kraan, wat super fijn is aangezien mijn paarden echt varkentjes zijn. Daarnaast gebruik in de borstel ook omgekeerd als een (mini) zweetmes door de opstaande randen. Ideaal wanneer ik geen zweetmes bij de hand heb.

Vest Quur QEmeli

Dit vest is echt mega zacht en fluffy waardoor ik hem ook vaak ook gewoon aanheb en niet alleen bij de paarden. Wat het vest ideaal maakt is dat er aan beide kanten zakken zitten met rits. Hierdoor kan ik gewoon zorgeloos door de bak kan rennen zonder dat mijn telefoon en/of door de bak vliegen en ik later nog weer op zoek moet naar de inhoud van mijn zakken.

Hoofdstel Rambo Micklem Competition Bridle

Dit hoofdstel heb ik al heel wat jaren maar het is nog steeds een prima hoofdstel. Het fijne aan dit hoofdstel vind ik dat het leer heel soepel is en dat het complete hoofdstel dus anatomisch gevormd is.
Ook heel prettig aan de Rambo Micklem hoofdstellen is dat er bitclipjes worden meegeleverd waardoor het bit nog stabieler in de mond komt te liggen. En dit voor mijn jongere paarden ook fijn is.
Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.