Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

De 5 favorieten van EJ’er Morgane

Ben jij ook nieuwsgierig naar wat voor producten de EJ’ers zelf voor hun paard(en) gebruiken? In de 5 favorieten van, lichten onze medewerkers producten uit die voor hen onmisbaar zijn. Deze keer vertelt EJ’er Morgane wat haar favoriete artikelen zijn!

Mijn 5 favoriete producten van Epplejeck

Ik ben Morgane, een enthousiaste verkoopster in het filiaal Zaventem. Inmiddels heb ik het geluk om al 11 maanden in dit leuke team te werken! Zelf heb ik twee paarden Armageddon (18 jaar) en Pluto (28 jaar). Ik rij dressuur en doe ook vaak mee aan wedstrijden.

Zadeldek Equestrian Stockholm Blue Meadow Glimmer

Kwaliteit en schoonheid zijn de twee woorden om dit zadeldekje te omschrijven. De stof is erg luchtig, wat ik erg fijn vind aangezien mijn paard veel zweet. Ik ben echt fan van dit merk en heb daarom al verschillende setjes in mijn kast.
Zadeldek Equestrian Stockholm 

Peesbeschermers BR Event

Met zoveel verschillende kleuren zijn deze beenbeschermers perfect om met veel andere merken te matchen en ze zijn betaalbaar. Daarnaast is de kwaliteit goed, inmiddels heb ik ze al intensief gebruikt, maar ze blijven mooi. Deze peesbeschermers zijn erg luchtig, dit is fijn zodat de benen van je paard niet te warm worden.
Peesbeschermers 

Zweetdeken Epplejeck Zafra

De Zafra zweetdeken is een leuke deken die verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren en ook nog eens betaalbaar is. Wanneer ik in de winter op wedstrijd ga, is deze deken een echte musthave. Het zweet wordt namelijk snel opgenomen en afgevoerd. De fleecestof is heel zacht en aangenaam voor mijn paard. We hebben hiervan ook een variant met hals, dat is onze Selva deken. Ik heb zelf de groene variant met het logo van onze club, zo ben ik altijd zichtbaar op wedstrijd.
Zweetdeken 

NAF Braid it up

Ik begin nooit een wedstrijddag zonder dit product! Het zorgt er niet alleen voor dat ik super nette en strakke vlechten te maken, maar de vlechten blijven nu tot het einde van de wedstrijddag perfect. Na de wedstrijd hoef ik maar 1 keer een borstel door de manen te halen en de spray is er weer uit. Sinds ik het heb gekocht, is het product onmisbaar geworden voor mij op wedstrijddagen. Ik zou niet meer zonder dit product kunnen vlechten.
Spray voor strakke vlechten in de manen van je paard 

Halster Horsegear Velvet

Het halster is gemaakt van een hele zachte stof. Mijn jongere paard heeft een gevoelige huid en krijgt snel wondjes op zijn huid. Door dit halster is dat bijna niet meer te merken! Naast dat het gemaakt is van een zachte stof ziet dit halster er luxe uit. De look wordt afgemaakt door glitters en met mooie kleine details zoals de badge van het merk. De gespen zijn sterken en hebben mooie zilveren kleuren. Dit halster is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en de lichtbruine is echt mijn favoriet!
Halster met bont

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.