Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Mijn DIY Adventskalender

Opnieuw is het jaar voorbijgevlogen en staat december voor de deur! Dit betekent vaak dat de stress over cadeaus weer begint. Wie geef je wat en waar kan je dat ene cadeau nog kopen? Dit jaar willen we je helpen de stress te vermijden en hebben we het perfecte idee gevonden. Een zelfgemaakte adventskalender met allerlei geweldige cadeautjes, paard- en ruitereditie. Met veel kleine cadeautjes kun je iemands december echt opvrolijken. En eerlijk gezegd, wat is er beter dan een adventskalender delen met je paard oftewel je beste vriend?

De perfecte adventskalender voor paardenliefhebbers

Laten we eerlijk zijn, je bent nooit te oud voor een adventskalender. Of je nu jong of oud bent, iedereen is blij om elke dag in december een deurtje te openen, met een klein cadeautje erachter verstopt, op weg naar kerst. Dus alle paardenliefhebbers, vandaag laten we je zien hoe je je geliefden speciaal kunt laten voelen. De producten die wij zorgvuldig hebben uitgezocht zijn perfect voor een DIY-adventskalender, zowel voor ruiters als voor paarden.

Onze last-minute DIY-adventskalender zit vol met geweldige kleine cadeautjes, elk onder de 15 euro en allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Om de kalender na te maken, heb je 24 zakjes, dozen of gewoon inpakpapier nodig waarin je de kleine cadeautjes kunt verpakken. Daarnaast heb je 24 nummerstickers of alternatief een dikke pen waarmee je de nummers op de pakketjes kunt schrijven. Als je wilt, kun je meer stickers of andere decoraties gebruiken om je adventskalender nog meer in kerstsfeer te brengen.

De cadeautjes

Smaak en voorkeuren zijn bekend om heel verschillend te zijn, dus het is belangrijk dat je de cadeautjes aanpast aan de voorkeuren van de persoon waaraan je de zelfgemaakte adventskalender geeft. Je kunt ook goedkopere of duurdere producten kopen, afhankelijk van hoeveel geld je wilt uitgeven. De cadeautjes van de adventskalender zijn zeer kleurrijk, zowel voor het paard als voor de ruiter. Niet alleen de ruiter maar ook het paard moet natuurlijk blij zijn met de kleine cadeautjes tijdens de feestdagen. We hebben 16 verschillende producten samengesteld, elk met een waarde tussen 2,50 euro en 18,95 euro.

De overgebleven deuren, of liever gezegd pakketjes, kun je vullen met lekkere snoepjes, chocolade en noten. Het gaat tenslotte niet alleen om geweldige cadeautjes, maar ook om het liefdevolle gebaar, en wie is er niet blij met heerlijk eten rond kersttijd?Het inpakken van je adventskalender cadeautjes

Bij het inpakken kun je je creativiteit de vrije loop laten. Liever eenvoudig en klassiek of kleurrijk en opvallend, dat is helemaal aan jou! Wij hebben ervoor gekozen om bruin inpakpapier te gebruiken. Dit ziet er niet speciaal uit, maar is mooi eenvoudig en het inpakpaper is zeer stevig. Bovendien kun je elk pakket individueel versieren met stickers en andere dingen. Dit geeft de adventskalender een persoonlijk tintje. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit als het gaat om het versieren van de pakketjes.

Je kunt bijvoorbeeld eenvoudig het inpakpapier met transparante tape vastplakken of ze inpakken met cadeaulint en sluiten met een mooie strik. Een deel van de cadeauboxen kun je ook voorzien van schattige kerststickers of speciale hangers in kerstprintjes die je leuk vindt. Je kunt ze dan zelfs hergebruiken of gebruiken voor decoratie. Het ziet er vooral mooi uit als je de 24 pakketjes in een grote kartonnen doos plaatst, deze versiert met één of twee sparrentakken en mooie, dikke dennenappels. Wanneer het pakket wordt geopend, ruikt het direct heerlijk naar kerst en je kunt de takken en dennenappels gebruiken om de adventskalender te versieren wanneer ze deze uit de doos haalt en in je huis ergens neerzet.

Als je een kleinere en goedkopere adventskalender wilt geven, kun je natuurlijk een andere verhouding tussen cadeautjes en snoep kiezen en bijvoorbeeld op doordeweekse dagen kleine traktaties zoals chocolade, noten en ook paardensnoepjes inpakken. Op de vier zondagen in de advent, op kerstavond en eerste kerstdag kan je een cadeautje achter de deuren verstoppen. Je hebt de vrijheid om te kiezen en de adventskalender volgens je eigen ideeën en de voorkeuren van de persoon waarvoor je de adventskalender maakt.

Nu is het jouw beurt!

Heb je inspiratie gekregen om zelf een adventskalender te maken voor je vrienden, familie of andere dierbare aan wie je iets geweldigs wilt geven? Blader dan door onze online winkel en doe leuke cadeau ideeën op! Naast de producten die hierboven zijn benoemd, vind je in de webshop of in onze winkels veel andere geweldige items waarmee je anderen blij kunt maken. Naast de cadeauwinkel kun je ook gebruikmaken van onze traktaties, sokken en handschoenen, maar ook van veel andere dingen. Om ze allemaal op te sommen, zou dit artikel echter uit zijn voegen barsten. Daarom... ontdek gewoon ons assortiment zelf!

Veel plezier met het inpakken van alle cadeautjes en namens Team Epplejeck wensen wij iedereen fijne feestdagen toe!

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.