Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Hoe help ik mijn paard te verharen?

Vliegen de haren van je paard je ook al om de oren? De tijd van het verharen is echt weer aangebroken. Verharen kan veel energie vragen van je paard of pony. In deze blog geven wij tips hoe je het beste je viervoeter hiermee kan helpen.
Lees meer

Voerkeuze tips – Gastblog Paardenarts

Op het gebied van paardenvoeding is er ontzettend veel te koop, waardoor het begrijpelijk is dat het maken van een juiste voor je paard best lastig kan zijn. Wat is de basis in het rantsoen en waar vul je aan? Ruwvoer en krachtvoer zijn twee componenten, maar wat is wat? Wat heeft je paard echt nodig? Natuurlijk wil jij graag het beste voor jouw paard. In dit artikel enkele tips!
Lees meer

Tips voor de perfecte Valentijnsdag met je paard

Valentijnsdag, de dag waarop je extra veel aandacht besteedt aan je liefde. Nu denk je natuurlijk aan je vriend of vriendin. Maar voor veel mensen is dat toch wel hun paard. Je paard die elke dag voor je klaar staat en super veel liefde geeft waar nodig is. Tijd om je viervoeter eens lekker in de watten te leggen. Epplejeck heeft hiervoor een aantal tips!
Lees meer

Epplejeck van oranje naar groen: op weg naar duurzaamheid!

Verandering galoppeert binnen bij Epplejeck en brengt een frisse wind van duurzaamheid mee! Met vastberaden passen treden wij ook de groene revolutie in. Ontdek hoe Epplejeck, met een hart voor paarden én de aarde, haar koers verlegt naar een duurzamere toekomst. Spoiler alert: dit wordt een rit vol eco vriendelijke stijl en bewuste keuzes. Wil je Epplejeck's duurzame reis volgen? Lees dan snel verder!
Lees meer

De voordelen van brandnetel - Gastblog HorseFitShop

In deze blog gaan we dieper in op de verschillende functies van brandnetel en hoe dit een positief effect kan hebben op je paard. We zullen ook bespreken hoe brandnetel kan worden gebruikt als een detox behandeling en welke ondersteunde functie brandnetel nog meer biedt voor jouw paard. Het belooft een boeiend en informatief stuk te worden waar je veel waardevolle inzichten uit kunt halen.
Lees meer

Welke paardrijcap biedt de meeste veiligheid?

Paardrijden is een magisch samenspel, het is een unieke sport wat je samen met je geliefde viervoeter doet. Naast dat het een bijzondere mooie sport is, gaat het niet zonder gevaren. Eén van de risico’s die op de loer ligt is dat jij als ruiter ten val komt. Iets wat alle ruiters wel eens meegemaakt hebben en wat ben je dan blij met je cap, want veiligheid boven alles! Een paardrijcap biedt bescherming voor jouw hoofd, tenzij de cap niet goed om je hoofd zit. Maar hoe weet je wanneer een cap goed zit of niet? In deze blog vertellen wij je alles over hoe jij het beste een paardrijcap kunt kiezen.
Lees meer

Vuurwerkstress bij je paard

Ja, het is bijna zover, 2024. Wij hebben er weer zin in, hopelijk jullie ook. Maar de paarden worden iets minder vrolijk van al het vuurwerk. Alle paardenliefhebbers proberen zoveel mogelijk uit de buurt van hun paarden vuurwerk af te schieten, maar dat mag soms niet helpen. In deze blog lees je alles over hoe je om kan gaan met de vuurwerkstress van je paard.
Lees meer

Unieke cadeau ideeën voor de feestdagen

Terwijl het feestseizoen nadert, hangt de sfeer van mensen iets geven in de lucht, en wat is een betere manier om te vieren dan met een standaard cadeau of een doordacht feestdagen cadeau? Hoewel Secret Santa zijn eigen charme heeft, ben je misschien meer in de stemming voor direct je cadeau tegen aan een dierbare. In deze blog zullen we de vreugde van het geven tijdens de feestdagen verkennen en creatieve en betekenisvolle cadeau ideeën aanbieden om je feestdagen echt gedenkwaardig te maken.
Lees meer

Mijn DIY Adventskalender

Opnieuw is het jaar voorbijgevlogen en staat december voor de deur! Dit betekent vaak dat de stress over cadeaus weer begint. Wie geef je wat en waar kan je dat ene cadeau nog kopen? Dit jaar willen we je helpen de stress te vermijden en hebben we het perfecte idee gevonden. Een zelfgemaakte adventskalender met allerlei geweldige cadeautjes, paard- en ruitereditie. Met veel kleine cadeautjes kun je iemands december echt opvrolijken. En eerlijk gezegd, wat is er beter dan een adventskalender delen met je paard oftewel je beste vriend?
Lees meer

Wat te doen tegen mok?

Nu de paddocks en weides weer in een natte boel zijn veranderd, krijgen veel paarden te maken met de vervelende huidaandoeding mok. In deze blog leggen wij uit wat mok precies is, de oorzaken en hoe je mok kan behandelen.
Lees meer

Ontdek het comfort van Stapp Horse Deocell paardrijsokken

Of je nu op stal bent of in het zadel zit, comfortabele sokken maken het verschil. Maak kennis met de Stapp Horse Deocell paardrijsokken - een perfecte combinatie van stijl, ondersteuning en innovatie, ontworpen voor comfort!
Lees meer

Veilig op buitenrit met je paard

Buitenritten met je paard kunnen een geweldige manier zijn om te genieten van de natuur, te ontspannen en een sterke band op te bouwen. Toch brengt het verkennen van onbekend terrein met je viervoetige metgezel enkele uitdagingen met zich mee, met name op het gebied van veiligheid. QHP heeft diverse artikelen die ervoor zorgen dat jij en je paard zo veilig mogelijk van A naar B kunnen rijden. In deze blog zullen we enkele essentiële tips bespreken om ervoor te zorgen dat jij en je paard veilig en plezierig van een buitenrit kunnen genieten.
Lees meer

Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.