Bit Test Center

Bitten zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Niet alleen de vorm maar ook het materiaal kan van invloed zijn op de inwerking in de paardenmond. Het kan dus erg lastig zijn om het juiste bit te kiezen. Wanneer je in ons filiaal bent kun je één van onze Epplejeck specialisten vragen naar alle ins en outs om je te helpen een goede keuze te maken. Twijfel je alsnog of een bit de juiste inwerking heeft op je paard? Dan kun je terecht in ons Bit Test Center in een van onze Epplejeck filialen (niet online). Hiermee heb je de mogelijkheid om een bit 14 dagen (2 weken) te proberen. Je kunt alleen in onze filialen, op de aanwezige voorraad bitten, gebruik maken van ons Test Center. Benieuwd hoe dit in z'n werk gaat? Lees dan onderstaand stappenplan door.

1. Geef voor het afrekenen bij de kassa aan dat je gebruik wilt maken van het Bit Test Center;

2. Je rekent het bit af voor de prijs welke aangegeven staat op het artikel en waarvoor je hem normaal ook zou aanschaffen;

3. Thuis heb je maximaal 14 dagen de tijd om het bit uit te testen op je paard;

4. Bevalt het bit dan kan je het bit gewoon houden. Ben je niet tevreden dan kan je het bit binnen 14 dagen, met de originele kassabon, terugbrengen bij één van de Epplejeck filialen;

5. Bij het terugbrengen van het testbit krijg je, na controle van het bit, 85% van de aankoopprijs terug. De overige 15% brengen wij in rekening voor het testen.

Een getest bit kopen?

Deze herken je aan het label dat aan het bit hangt. Een getest bit is dus enkele keren gebruikt maar ook goedkoper dan een nieuw bit. Goed om te weten; een aantal bitten gaan pas echt goed werken wanneer ze een aantal keren gebruikt zijn. Dit betreft o.a. de Sweet Iron bitten. Deze bitten gaan namelijk gelijk al bij de eerste keer oxideren in de mond van je paard (kan door gebruik een roestbruine of zilveren kleur krijgen) waardoor de werking van het materiaal wordt geactiveerd. Ook geteste bitten mogen opnieuw getest worden en bij ontevredenheid kan het binnen 14 dagen worden teruggebracht.

Let op!

  • Alle bitten van alle merken kunnen getest worden, m.u.v. leren bitjes, voor 15% van het aankoopbedrag (dit wordt verrekend bij het retourneren).
  • Bij extreme beschadigingen door bijvoorbeeld verkeerd of veelvuldig gebruik kan het bit helaas niet geretourneerd worden.
  • Het testen van bitten is alleen mogelijk in de filialen op de aanwezige voorraad (niet voor webshop bestellingen of bitten uit andere filialen).
  • Wij kunnen test bitten alleen terugnemen als deze schoon en nog zo goed als nieuw zijn.
  • Alleen wanneer vóór het afrekenen bij de kassa aangegeven is dat je het bit wilt testen kan deze geregistreerd worden als testbit en kan je deze na het testen binnen 14 dagen terugbrengen.
  • Voor zowel een nieuw bit als een getest bit geldt dat het mogelijk is om deze aan te schaffen in combinatie met kortingsacties.
  • We kunnen artikelen alleen in behandeling nemen met de kassabon. zorg er dus voor dat je deze altijd goed bewaard.Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

088 3535353

      

Ma t/m vr 09:00 - 21:00 uur | zat 10:00 - 17:00 uur | Zon 12:00 - 17:00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!