Wensenlijst Categorieën

Epplejeck borduurstudio

Met de borduurservice van Epplejeck kan je jouw zadeldek, deken of jas helemaal naar eigen wens personaliseren. Wil je bijvoorbeeld de naam van je paard of pony op een zadeldek of het logo van je stal of club op een deken of jas? Geen probleem, onze professionele borduurmachines kunnen zowel teksten als logo’s borduren. Zo maak je jouw producten nog leuker en helemaal persoonlijk! 

Tot nu toe is deze service alleen mogelijk via de filialen, maar wij hopen binnenkort dit ook online te kunnen aanbieden. Voor meer informatie en vragen kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Wil jij ook een item laten borduren? Via het borduurformulier (aanwezig in alle filialen) kun jij al jouw wensen doorgeven! 

Prijslijst borduren tekst of logo
Zadeldek met borduring (per zijde)
maximale breedte 20cm
€7,95
Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de borst
maximale breedte 11cm
€7,95
Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de rug
maximale breedte 28cm
€14,95
Borduren deken (per zijde)
Breedte tot 40cm, 16cm hoog €19,95
Breedte tot 60cm, 20cm hoog €34,95
Breedte tot 80cm, 26cm hoog €59,95
Oornetje (8x8cm) €8,95
Logo

Aan het borduren van alleen letters en/of cijfers zijn geen ontwerpkosten verbonden. Voor het borduren van een logo brengen wij eenmalig €35,- in rekening om deze te digitaliseren voor het borduren. Het logo blijft door ons bewaard zodat je deze voor een volgende borduring weer kunt gebruiken.

De genoemde prijzen zijn alleen voor het borduren (inclusief BTW), het te borduren artikel dient apart gekocht te worden. Geborduurde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Prijzen onder voorbehoud afmetingen! Maximaal 12 kleuren in één borduurontwerp. 

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!