Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Epplejeck borduurstudio

Opvallen tussen de rest van de ruiters en amazones met een chique, exclusief item dat alleen jij hebt? Laat dan nu je zadeldek, deken of jas borduren met jouw unieke ontwerp! In sierlijke letters de naam van je paard op een trendy zadeldek, het logo van je club of stal op je jas of laat de naam van je sponsor lekker opvallend op je zweetdeken borduren, onze enthousiaste borduurders staan klaar om jouw ontwerp perfect op het artikel te borduren.Vanaf nu kun je in alle Epplejeck filialen jouw wensen doorgeven voor het borduren van een tekst op je artikel. Wanneer je naar één van de filialen gaat, ligt het borduurformulier voor je klaar en kun je precies aangeven wat voor creatiefs jij bedacht hebt. Het filiaal stuurt het artikel samen met het formulier op naar de borduurstudio van Epplejeck in Drachten. Na ongeveer een week kun je jouw unieke exemplaar weer ophalen in het Epplejeck filiaal waar je het artikel gebracht hebt. Let op: je wordt door het filiaal gebeld wanneer je artikel klaar is en opgehaald kan worden.
Heb je nog vragen over onze borduurservice? Neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie en het beantwoorden van al je vragen.


Prijslijst borduren tekst

Zadeldek met borduring (per zijde)
maximale breedte 20cm

€12,95

Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de borst
maximale breedte 11cm

€ op aanvraag

Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de rug
maximale breedte 28cm

€ op aanvraag

Borduren deken (per zijde)

Breedte tot 40cm, 16cm hoog
€19,95

Breedte tot 60cm, 20cm hoog
€ op aanvraag

Breedte tot 80cm, 26cm hoog
€ op aanvraag


Logo

Het laten borduren van een logo is natuurlijk ook mogelijk. Als u ons een EPS of vector-bestand stuurt, maken wij een aangepaste offerte. Uiteraard kun je bij ons ook een artikel laten borduren dat je niet bij Epplejeck hebt aangeschaft.

Alleen nieuwe artikelen kunnen geborduurd worden. Artikelen die al gebruikt zijn komen niet voor borduren in aanmerking. Zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen, kunnen geborduurde artikelen niet meer geruild of geretourneerd worden. 

Wassen

Wij raden je aan om het geborduurde artikel binnenstebuiten op 30 graden te wassen. Doe je artikel niet in de droger, maar hang het op of leg het neer om te laten drogen.


Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.


088 3535353

      

Ma t/m vr 09:00 - 21:00 uur | zat 10:00 - 17:00 uur | Zon 12:00 - 17:00 uur


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.