Epplejeck borduurstudio

Opvallen tussen de rest van de ruiters en amazones met een chique, exclusief item dat alleen jij hebt? Laat dan nu je zadeldek, deken of jas borduren met jouw unieke ontwerp! In sierlijke letters de naam van je paard op een trendy zadeldek, het logo van je club of stal op je jas of laat de naam van je sponsor lekker opvallend op je zweetdeken borduren, onze enthousiaste borduurders staan klaar om jouw ontwerp perfect op het artikel te borduren.
Vanaf nu kun je in alle Epplejeck filialen jouw wensen doorgeven voor het borduren van een tekst op je artikel. Wanneer je naar één van de filialen gaat, ligt het borduurformulier voor je klaar en kun je precies aangeven wat voor creatiefs jij bedacht hebt. Het filiaal stuurt het artikel samen met het formulier op naar de borduurstudio van Epplejeck in Drachten. Na ongeveer een week kun je jouw unieke exemplaar weer ophalen in het Epplejeck filiaal waar je het artikel gebracht hebt. Let op: je wordt door het filiaal gebeld wanneer je artikel klaar is en opgehaald kan worden.
Heb je nog vragen over onze borduurservice? Neem dan contact op met de klantenservice voor meer informatie en het beantwoorden van al je vragen.


Prijslijst borduren tekst

Zadeldek met borduring (per zijde)
maximale breedte 20cm

€7,95

Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de borst
maximale breedte 11cm

€7,95

Jas, bodywarmer, polo of blouse met borduring op de rug
maximale breedte 28cm

€14,95

Borduren deken (per zijde)

Breedte tot 40cm, 16cm hoog
€19,95

Breedte tot 60cm, 20cm hoog
€34,95

Breedte tot 80cm, 26cm hoog
€59,95

Oornetje (8x8cm)
€8,95

Logo

Heb jij een ontwerp gemaakt dat alleen uit letters en/of cijfers bestaat? Dan zijn hier verder geen ontwerpkosten aan verbonden. De hierboven genoemde prijzen (inclusief BTW) zijn alleen voor het borduren. Het artikel dat geborduurd wordt, dient apart gekocht te worden. De genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van de afmeting van het ontwerp. Denk er ook aan dat jouw stijlvolle ontwerp niet meer dan 12 kleuren heeft. Uiteraard kun je bij ons ook een artikel laten borduren dat je niet bij Epplejeck hebt aangeschaft.

Alleen nieuwe artikelen kunnen geborduurd worden. Artikelen die al gebruikt zijn komen niet voor borduren in aanmerking. Zoals je waarschijnlijk wel zult begrijpen, kunnen geborduurde artikelen niet meer geruild of geretourneerd worden. 

Wassen

Wij raden je aan om het geborduurde artikel binnenstebuiten op 30 graden te wassen. Doe je artikel niet in de droger, maar hang het op of leg het neer om te laten drogen.


Heb je een vraag voor ons?
Stel deze gerust, we helpen je graag.

088 3535353

      

Ma t/m vr 09.00 uur - 21.00 uur | zat 10.00 uur - 17.00 uur

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!