Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Materialen

Type

Prijzen

×

Accessoires

43 Artikelen

Laarzen accessoires

Wil je je laarzen goed beschermen tegen invloeden van buitenaf? Dan ben jij op zoek naar een laarzentas. Met een laarzentas kun jij je laarzen veilig opbergen. De laarzentas is tevens handig wanneer je met je laarzen op pad gaat en deze schoon en onbeschadigd wilt houden. Bijvoorbeeld wanneer je je laarzen netjes wilt houden voor een wedstrijd.

Heb jij regelmatig moeite om je laarzen uit te doen? De laarzenknecht helpt bij het uittrekken van je laarzen. Met een laarzenknecht kun je op een veilige manier net iets meer kracht zetten en je laarzen makkelijker uit krijgen.
Of heb je juist moeite om ín je laarzen te komen? Ook daaraan is gedacht. Met de laarzentrekkers van Epplejeck kun je makkelijker in je laarzenkomen. Door de handige handvaten op de laarzentrekkers kun je meer kracht zetten met je armen en je voet in de laars drukken.

Ook hakverhogers, inlegzolen en elastische veters voor paardrijlaarzen vind je bij Epplejeck. Voor alle denkbare laarzen accessoires kun je bij ons terecht. Bestellen bij Epplejeck is zo gepiept en vanaf 49,- wordt je pakketje gratis verstuurd. Het aanbod in laarzen accessoires vind je tevens in onze Superstores.