Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Type

Prijzen

×

Haaraccessoires

48 Artikelen

Haaraccessoires voor paardrijden 

Op zoek naar haaraccessoires om zo netjes mogelijk op concours te verschijnen? Met name in de dressuur is het belangrijk dat jij en je paard er netjes en verzorgt uitzien. In ons assortiment vind je haarnetjes, haarstrikken, haar elastieken en knotspelden voor paardrijden van merken zoals BR, Harry’s Horse en Horsepoint. Dankzij de vele kleuren en chique details vind je bij Epplejeck gegarandeerd de haaraccessoire die bij jouw look past.

Hoe gebruik ik haaraccessoires?

Springt jou lange haar ook altijd onder je cap vandaan? Dan kun je tijdens concours je haar netjes wegstoppen in een haarstrik of haarnetje. Bind je haar in een lage paardenstaart of knot en stop je haar in het netje van de haarstrik of in het haarnetje. Is je haar niet lang en/of vol genoeg om een haarknotje te maken? Dan kun je een haardonut gebruiken. Door de haardonut te verwerken in je knot, creëer je een mooie, volle haarknot. Je maakt hiervoor en zo laag mogelijke staart in je haar. De staart haal je vervolgens door de donut heen, zodat deze tegen je hoofd aan komt. Vervolgens verdeel je het haar uit je staart rondom de donut en maak je, je haar en de donut vast met een elastiekje. Vervolgens kun je hier een haarnetje of haarstrik omheen doen. Je kunt ook een knotspeld door de knot heen steken. De speld moet tot halverwege in de knot gestoken worden en vervolgens moet je de speld 90 graden draaien en verder in het haar steken. Op deze manier blijft de knot netjes zitten.

Online haaraccessoires voor paardrijden bestellen

De mooiste haaraccessoires bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze 12 filialen of bestel online en betaal achteraf binnen 14 dagen met Afterpay. Ruilen & retourneren kan binnen 14 dagen. Happy shopping.