Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Type

Prijzen

×

Zadelkamer

40 Artikelen

Met de Orscana Deken sensor meet je eenvoudig het welzijn van je paard

Met de Orscana Sensor hoef jij nooit meer onzeker te zijn over welke deken jou paard of pony het beste op kan. De dekensensor geeft je een mogelijkheid om het welzijn van jou paard of pony in kaart te brengen. De sensor meet de temperatuur, het vochtgehalte en de bewegingen van jou paard of pony. Synchroniseer vervolgens de sensor met de gratis app voor op je smartphone of tablet. De app adviseert je vervolgens welke deken het meest geschikt is voor de komende nacht, gebaseerd op de weersvoorspelling en de data van de nacht daarvoor. Je ontvangt een melding als de meetgegevens buiten de comfortzone van je paard of pony vallen, zodat je direct kunt ingrijpen wanneer je paard of pony het te warm of te koud heeft. Super handig toch?
De comfortzone wordt bepaald door drie factoren: de leeftijd van je paard of pony, de conditie van de vacht en de fysieke conditie. De sensor wordt bevestigd aan je deken in de heupholte, omdat paarden en pony’s hier als eerste beginnen te zweten. De sensor is volledig veilig en pijnloos en kan 24/7 worden gebruikt op stal, in de weide of tijdens transport.

Analyseer je training met de Equestic Saddle Clip app

Hoe kun jij je paard het beste trainen? Wanneer gebruikt hij zijn spieren op de juiste manier, is de symmetrie goed en heb je een regelmatig ritme? Het trainen van je paard gaat veel al op gevoel. Maar wat nou als je de training van je paard uitgebreid kunt meten? Met de Equestic Saddle Clip kun je super makkelijk de training meten en analyseren. De resultaten van de training kun je vervolgens terugzien in een app. Deze app meet de hoeveelheid stap, draf en galop. Maar ook het aantal sprongen en hoeveel er vanuit de linker- of rechterwending gedaan zijn. Lees hier alles over de Equestic Saddle Clip app en training meting.