Wensenlijst Categorieën
Jouw filters

Filters

Categorieën

Filter op categorieën

Merk

Verwijder alle filters
×

Acederm

1 product gevonden

Acederm

Heef je paard een schaafwond? Dan is deze handige wondspray goed te gebruiken. Wondjes bij paarden kunnen behandeld worden met de Acederm wondspray. Het bevordert de genezing en houdt de wond soepel. Daarnaast remt het de bacteriële groei. Acederm is een geregistreerd diergeneesmiddel (REG NL: 5124) en heeft geen wachttijd.

Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49,- binnen Nederland en 99,- in België. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 14 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken, passen en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze Superstores.

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!