Bama

6 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Bama
  • Meerdere filters mogelijk

Bama

Bama is één van de bekende merken die onder de Bama Groep vallen. Bama is gespecialiseerd in de schoenhandel. Het succes ligt in de contante druk om te innoveren en oriënteren naar nieuwe wensen van de klant. Zodat Bama daarna met liefde en passie het perfecte product kan aanbieden.

Bama assortiment bij Epplejeck

Het assortiment van Bama bij Epplejeck bestaat uit verzorgingsproducten voor laarzen, jodhpurs en schoenen. Producten zoals leervet, dit product beschermt, verzorgt en impregneert je leren rijlaarzen. Het leervet dringt diep door in het leer en biedt een zeer goede bescherming tegen water. Ook hebben we een voedende créme, deze frist de kleur van de schoen of laars op, bevat nano-deeltjes voor extra bescherming tegen vocht en berschermt/voed het leer. Als laatste hebben we een lak lotion, deze is speciaal voor het poetsen van lakleer. 

Bama producten kopen bij Epplejeck Horse & Rider superstores

Een Bama item bij Epplejeck kopen? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf €49,- binnen Nederland én België. Betalen doe je achteraf binnen 14 dagen. Liever iets in de winkel uitzoeken? Kom gerust langs in één van onze filialen.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Bama
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!