Betadine

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Betadine
  • Meerdere filters mogelijk

Betadine producten voor paarden

Betadine staat al meer dan 50 jaar bekend als middel voor eerste hulp bij wondverzorging. Je gebruikt Betadine voornamelijk voor het desinfecteren en verzorgen van wonden bij jouw paard of pony. Betadine is bedoeld om infecties zowel te behandelen als te voorkomen. Door de werkzame stof povidonjodium zorgt Betadine voor een mooie wondgenezing bij jouw paard met minder kans op littekens. Dit soort jodium prikt niet maar desinfecteert waardoor het een fijn middel is voor het paard.

Betadine zalf 

De Betadine zalf voor dieren is vetvrij en zorgt voor een ademende, poreuze korst op de wond. Wonden bij paarden worden met deze zalf goed gedesinfecteerd om de kans op littekens te verminderen en de wond goed te desinfecteren. Je kunt schaafwonden, brandwonden en ook grotere oppervlakkige wonden goed behandelen met betadine zalf.

Betadine scrub 

Betadine Scrub voor paarden is een milde, desinfecterende zeep zonder korreltjes. De huid van het paard kan hiermee gedesinfecteerd worden en prikt niet. Tip: laat de scrub niet in aanmerking komen met open wonden, dit kan de wondgenezing vertragen.

Betadine bestellen

Betadine producten kopen voor jouw paard? Een bestelling in onze webshop is zó gepiept en heel voordelig. Liever in onze winkel komen shoppen? Bezoek gerust één van onze filialen voor betadine producten voor jouw paard.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Betadine
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!