Betadine

Betadine

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Betadine
  • Meerdere filters mogelijk

Betadine

Betadine staat al meer dan 50 jaar bekend als middel voor eerste hulp bij wondverzorging. Betadine wordt het meest gebruikt voor het desinfecteren en verzorgen van wonden. Het is bedoeld om infecties te behandelen en te voorkomen. Door de werkzame stof povidonjodium zorgt Betadine voor een mooie wondgenezing met minder kans op littekens. Dit soort jodium prikt niet maar desinfecteert. Hierdoor is het een fijn middel voor het paard.

De Betadine zalf is vetvrij en zorgt voor een ademende, poreuze kort op de wond. Wonden bij paarden worden met deze zalf gedesinfecteerd. Schaafwonden, brandwonden en grotere oppervlakkige wonden zijn geschikt voor deze zalf.

Betadine Scrub is een milde desinfecterende zeep zonder korreltjes. De huid van het paard kan hiermee gedesinfecteerd worden en prikt niet. Laat de scrub niet in aanmerking komen met open wonden, dit kan de wondgenezing vertragen.

Betadine Shampoo helpt tegen jeuk en irritaties door schimmels en infecties en is geschikt voor het desinfecteren van de huid.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Betadine
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!