Casco

10 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Casco
  • Meerdere filters mogelijk

Casco Caps

Het familiebedrijf Casco is opgericht in 1989 en focust zich voornamelijk op het produceren van topkwaliteitsproducten met een prachtige uitstraling. Dankzij deze formule beweegt Casco zich vandaag de dag tussen de marktleiders op het gebied van veiligheidshelmen. Niet alleen goed doordachte concepten, maar ook innovatie en duurzaamheid zijn de ingrediënten voor dit succes. De specialisten van Casco houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van helmen die zo veilig, flexibel en comfortabel mogelijk zijn. Casco heeft meerdere patenten en awards ontvangen. Hierdoor voldoen alle Casco helmen aan de laatste veiligheidsnormen.

Casco helmen bij Epplejeck

In ons assortiment vind je onder andere de Casco helmen Mistrall, Nori en Choice. De Casco helmen voor paardrijden zijn sportief, hebben een stevige constructie en hebben een optimale klimaatregeling. Doordat de paardrijcaps van Casco extreem licht in gewicht zijn, zitten de caps fijn om je hoofd. De meeste helmen hebben een verstelbare sluiting zodat deze altijd precies naar je hoofd gevormd kan worden. De Casco Champ veiligheidshelm heeft een Ergomatic size. Deze helm past zich aan naar het hoofd van de ruiter voor een perfecte en comfortabele pasvorm.

Casco kinder caps

Naast de collectie met helmen voor volwassenen, heeft Epplejeck ook Casco caps voor kinderen. Zo vind je in het assortiment diverse ultralichte junior veiligheidshelmen die optimaal ventileren. Het aanbod heeft caps met o.a. trendy prints, handige kliksluitingen met zachte padding bij de kin én zijn ze verstelbaar met behulp van de handige draaiknop op de achterzijde.

Shop nu gemakkelijk én voordelig jouw nieuwe Casco cap online bij Epplejeck óf bezoek één van onze filialen. 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Casco
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!