Compositi

Compositi

7 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Compositi
  • Meerdere filters mogelijk

Compositi

Het merk Compositie ontwerpt en produceert accessoires voor de ruitersport in België op basis van de sterkste polymeren van Dupont. Compositi streeft ernaar de beste kwaliteit in combinatie met de beste prijs aan te kunnen bieden dankzij de nieuwste technieken en goede werk van de ingenieurs. 

De beugels van Compositi zijn gemaakt van lichtgewicht en supersterk kunststof en hebben een elegant, dynamisch design. De veilige stijgbeugels zijn beschikbaar in verschillende hippe kleuren. De trendy stijgbeugels met carbon look hebben een schok dempende en verende, met glasvezel versterkte, flexibele beugelzool. Bij deze veilige beugel komt de voet sneller vrij bij noodgevallen dankzij het slanke profiel. De Compositi beugelblokjes zijn passend bij de premium stijgbeugel en beschikbaar in maar liefst 7 vrolijke kleuren. Met de veiligheidstoeclip Toe Stopper gaat veiligheid voorop! Deze voetstopper voorkomt dat je voet door de stijgbeugels heen glijdt en je voet vast komt te zitten. Meer informatie over de voetstopper voor stijgbeugels lees je in onze blog.

Bestellen van deze veiligheidsproducten van Compositi online is erg makkelijk en zo gepiept. Je bestelling wordt vanaf 49,- in Nederland (en 99,- in België) gratis verzonden en betaling doe je achteraf. Wil je de producten eerst bekijken? Kom dan langs in één van onze Superstores.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Compositi
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!