Confidence EQ

Confidence EQ

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Confidence EQ
  • Meerdere filters mogelijk

Confidence EQ gel

Confidence EQ gel geeft je paard vertrouwen in stressvolle situaties. De gel is op basis van feromonen en volledig dopingvrij. De feromonen bootsen het natuurlijke signaal na dat merries aan hun zogende veulen afgeven. Deze gel wordt via de zenuwen in de neus opgenomen en doorgestuurd naar de hersenen. Het paard herkent instinctief dit signaal, waardoor het stressniveau zal dalen. Hierdoor neemt de focus en het leervermogen van het paard toe.

De gel is eenvoudig aan te brengen via de binnenkant van de neusvleugels. hierdoor komt de gel niet in het bloed terecht, maar geeft het een prikkel en spreekt daarmee het natuurlijke, vertrouwde gevoel aan. De confidence gel dient een half uur voor de stressvolle situaties aangebracht te worden op de neusvleugels en is tot 2,5 uur lang effectief.
Hierdoor is de gel geschikt bij transport, dierenartsbezoek, hoefsmid, nieuwe omgeving, wedstrijden, training of andere stressvolle situaties.

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Confidence EQ
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!