F.R.A.

47 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • F.R.A.
  • Meerdere filters mogelijk
  • van 2

F.R.A.

F.R.A. is een geregistreerd beeldmerk van groothandel Wilde Äcker, dit bedrijf vestigt zich sinds de jaren 60 te Duitsland. F.R.A. brengt artikelen op de markt die gericht zijn op de uitrusting van ruiter en paard. De producten van F.R.A. zijn ontworpen vanuit het oogpunt van vrijheidsdressuur. Het doel van F.R.A. is dan ook om op een zo natuurlijk mogelijke manier met paarden om te gaan. Vandaar dat de afkorting F.R.A. ook staat voor Freedom Riding Articles. In de collectie van F.R.A. vind je verschillende paardvriendelijke producten, zoals bitloze hoofdstellen, leren bitten, touwhalsters en boomloze zadels.

Bitloos rijden en het touwhalster van F.R.A.

Het F.R.A. assortiment bestaat uit veel verschillende paardenspullen, zo ontwerpen ze ook populaire bitloze hoofdstellen. Steeds meer mensen besluiten bitloos te gaan rijden, er is daarom ook een ruim aanbod van verschillende soorten bitloze hoofdstellen. Wanneer je toch liever wel een bit gebruikt tijdens het rijden kun je kiezen voor het paard vriendelijke, leren bit van F.R.A. Wanneer het leer zacht wordt past het zich aan de paardenmond aan, hierdoor zijn deze bitten vriendelijk in gebruik. Ook als je op zoek bent naar een populair touwhalster ben je bij F.R.A. op het juiste adres. F.R.A. geeft je de keuze uit diverse mooie touwhalsters. Je kunt een touwhalster bijvoorbeeld gebruiken tijdens grondwerk, vrijheidsdressuur of tijdens het rijden. Gebruik een touwhalster niet tijdens het vastzetten of als je paard in de wei, stal of paddock staat. In een panieksituatie breekt een normaal halster voor de veiligheid los, een touwhalster doet dit niet en is daarom hiervoor niet geschikt.

Paardvriendelijke spullen

Alle artikelen van F.R.A. sluiten aan bij de onafhankelijkheid en vrijheid dat elk paard in zijn of haar oorsprong met zich mee draagt. Wanneer je kiest voor de producten van F.R.A. ben je zeker van een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Paardvriendelijke producten van F.R.A. kopen

Op zoek naar een populair touwhalster, bitloos hoofdstel of boomloos zadel? Dan ben je bij F.R.A. op het juiste adres. Ben je benieuwd naar het F.R.A. assortiment bij Epplejeck? Kijk dan gauw op de webshop of kom naar één van de Epplejeck filialen
Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- (Nederland) of €99,- (België). Betalen kan achteraf binnen 14 dagen.
Retourneren kan binnen 30 dagen. 


Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • F.R.A.
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!