Terug naar overzicht

Ik wil een cadeaubon online inwisselen, kan dat?

Tof dat je een Epplejeck cadeaubon hebt! Je wilt deze dus graag bij een online bestelling inleveren.

Heb je een cadeaupasje ontvangen? Dit pasje kun je online en in onze filialen opmaken. Vul tijdens het online bestellen bij je winkelwagen overzicht de code van je cadeaupasje in bij promotiecode. Klik vervolgens op toepassen en de waarde die op het cadeaupasje staat zal automatisch van het totaalbedrag verminderd worden. Wil je naast een cadeaubon ook nog een promotiecode toevoegen aan je bestelling, vul dan altijd eerst de cadeaubon code in en daarna de promotiecode. 
Retourneer je artikelen uit een bestelling waarmee (deels) met een cadeaubon is betaald, dan ontvang je de resterende waarde van de cadeaubon terug in de vorm van een nieuwe cadeaubon. 

In de filialen kun je het pasje bij de kassa inleveren. Je hoeft het bedrag dat op je pasje staat niet in één keer op te maken, dit kan in meerdere delen.

Heb je nog een papieren cadeaubon? Plaats en betaal dan je bestelling via onze webshop. Per mail ontvang je een orderbevestiging. Deze kun je uitprinten en samen met de cadeaubon opsturen naar ons hoofdkantoor in Drachten. Hier wordt de waarde van de cadeaubon binnen tien werkdagen weer terug op je rekening gestort. Dit gaat via automatische terugstorting terug op de rekening waarmee de bestelling is betaald.

Stuur je papieren cadeaubon hier naar toe:
Epplejeck Drachten
Meerpaal 8
9206 AJ Drachten

Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!