Terug naar overzicht

Kan ik mijn gewonnen item ruilen voor een andere maat als blijkt dat het toch niet past?

Ben jij de gelukkige winnaar van een prijs via een winactie van Epplejeck? Gefeliciteerd, superleuk natuurlijk! Wanneer je wordt gevraagd om je maat door te geven, is het belangrijk dat je zeker weet dat dit de juiste maat is. Het gewonnen item kan namelijk niet meer worden omgeruild voor een andere maat. Het product dat je hebt gewonnen wordt in de meeste gevallen aangeboden door een leverancier van Epplejeck. De prijs wordt rechtstreeks door de leverancier opgestuurd naar het door jou opgegeven adres. Hierdoor is ruiling niet mogelijk.
Twijfel je over de juiste maat? Ga dan eerst naar een Epplejeck filiaal om het desbetreffende artikel te passen. De medewerkers van Epplejeck willen je daar graag bij helpen. Daarna kun je de juiste maat doorgeven waarin je het gewonnen artikel wilt ontvangen. Jij blij, wij blij! :)  
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!