Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Maten

Kleuren

Type

Collectie

Prijzen

×

Beenbeschermers

44 Artikelen

Beenbeschermers

Als ruiter wil je natuurlijk de benen van je paard of pony extra goed beschermen. Bij Epplejeck heb je keuze uit verschillende modellen, kleuren en merken zoals Anky, LeMieux, Eskadron en Harry’s Horse. De voordelen van beenbeschermers is dat zij een 3-in-1 bescherming bieden en allround te gebruiken zijn. Iedere beenbeschermer heeft zijn eigen eigenschappen en dankzij ons ruime aanbod vind jij vast en zeker een beenbeschermer die perfect bij jullie past! De beenbeschermers mogen niet te strak zitten, omdat ze dan de bloedsomloop kunnen belemmeren.
 
De Epplejeck Proline, de BR Pro Max, de Eskadron Allround en Anky Technical beenbeschermers hebben een sterke, schokdempende neopreen binnenvoering van 5mm. Aan de binnenzijde zit een harde, naar het paardenbeen gevormde, kunststof schaal voor optimale bescherming. Het zijn luxe beenbeschermers met aan de buitenzijde een stoere leatherlook. De beenbeschermers zijn vuilafstotend en makkelijk schoon te maken.   
De Harry’s Horse Flextrainers zijn multifunctionele beenbeschermers voorzien van een speciale voering van imitatiebont, wat verhitting tijdens de training voorkomt. Door de optimale pasvorm geeft de flextrainer veel bewegingsvrijheid. Extra voordeel: de flextrainers kunnen in de wasmachine worden gewassen op 30 graden.