Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Maat

Kleur

Materialen

Soort

Vulling

Prijzen

×

Onderdekens

8 Artikelen

Wat is het nut van een onderdeken?

Een onderdeken is een deken voor je paard die je onder een outdoordeken kunt leggen. Belangrijke eigenschappen van onderdekens zijn dat deze beschikbaar zijn in verschillende diktes en eventuele bevestigingsringen hebben voor een outdoordeken. Het voordeel van de mogelijkheid tot het combineren van een onderdeken met outdoordeken is dat je eenvoudig verschillende diktes kunt creëren. Heb je bijvoorbeeld een 0 grams outdoordeken? Doe hier een 300 grams onderdeken  onder en je hebt een heerlijk warme winterdeken.
Onderdekens zijn ademend en zijn zo ontworpen dat er geen drukkingen ontstaan. Wil je een onderdeken buiten op doen? Een onderdeken dient dan altijd gecombineerd te worden met een andere waterdichte deken. Onderdekens zijn namelijk niet waterdicht. De voordelen van een onderdeken zijn dat er verschillende diktes van dekens met elkaar gecombineerd kunnen worden, afhankelijk van de temperatuur. Bij Epplejeck heb je keuze uit diktes zoals 100 gram, 150 gram, 200 gram of 300 gram onderdekens van merken zoals Bucas, Horseware, Barato en Epplejeck.

Welke onderdekens passen op welke outdoordekens?

De liners van Horseware zijn geschikt voor de dekens Rambo, Rhino en Amigo Bravo. Heb je dus bijvoorbeeld een Amigo Bravo outdoordeken, dan zitten er aan deze deken bevestigingsringen om een liner aan vast te maken. Door het gebruik van deze combinatie is er geen risico dat de dekens gaan schuiven. Tussen deze combinaties kun je zelf de gewenste diktes kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 100 gram Amigo Bravo deken en deze combineren met een 200 gram liner, om zo een dikke outdoordeken tijdens de winter te creëren.
De Bucas staldeken Select Quilt met stay dry voering kan gecombineerd worden met alle turnout dekens van Bucas. Ook hiervoor geldt weer dat je zelf kunt spelen met de diktes.
De onderdekens van Epplejeck zijn universeel. Op deze onderdekens zitten geen bevestigingen voor een goede ligging van de twee dekens. De kans op schuiven is hierdoor groter. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste maat neemt, zodat de kans op schuiven minimaal is. Doordat de Epplejeck onderdekens universeel zijn, kun je deze onder iedere gewenste deken leggen.

Onderdeken voor je paard kopen?

Een bucas onderdeken of onderdeken van horseware kopen? Online shoppen bij Epplejeck is makkelijk en zo gepiept. Je paardendeken eerst passen en daarna betalen? Kies tijdens het bestelproces voor Afterpay en betaal de bestelling nadat je de deken in ontvangst hebt genomen. Het online aanbod is tevens aanwezig in al onze 11 filialen. Kom langs en bekijk onder het genot van een kopje koffie de verschillende mogelijkheden.