PrimeVal

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • PrimeVal
  • Meerdere filters mogelijk

PrimeVal

Het merk PrimeVal

Primeval is leverancier van supplementen voor paarden. Hun assortiment bestaat uit een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Daarmee voldoen ze aan de strenge kwaliteitseisen. PrimeVal levert uitgebalanceerde producten die speciaal zijn ontwikkeld voor (sport)paarden en fokmerries. De supplementen zijn natuurlijk en vrij van dopinggerelateerde contaminanten. PrimeVal is GMP+ gecertificeerd, wat inhoudt dat de ingrediënten van het voer en ook het voer zelf voldoen aan alle wettelijke voorschriften en eisen. De producten van PrimeVal worden in samenwerking met diverse gerenommeerde dierenartsen ontwikkeld. 

Welke producten van PrimeVal zijn bij Epplejeck verkrijgbaar?

De producten van PrimeVal in het assortiment van Epplejeck bestaan onder andere uit het bekende PrimeVal Gelatinaat. Dit supplement biedt ondersteuning bij soepele gewrichten, stevige botten, sterke hoeven en gezonde banden en pezen. Het supplement PrimeVal Gelatinaat is zeer geschikt voor drachtige merries, dekhengsten, sportpaarden en veulens. Daarnaast is er een unieke rustgevende pasta aanwezig. Deze PrimeVal Stressless Injector helpt je paard te ontspannen in stresssituaties.

Producten van PrimeVal bestellen bij Epplejeck?

Bestel nu al je producten van PrimeVal op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van onze Superstores 
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • PrimeVal
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!