Kunstleren knie grip

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Dames rijbroek met een kunstleren knie grip

Een broek die zorgt voor meer stabiliteit en een betere zit in het zadel zonder dat je vastgeplakt zit. Je vindt hem in het brede assortiment van Epplejeck. De paardrijbroeken met knie grip zijn onder anderen verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en wit. De perfecte broek voor jou zit er altijd tussen, bijvoorbeeld van het merk Harry’s Horse.

Waarom een rijbroek kunstleren knie grip?

Een paardrijbroek met kunstleren knie grip zorgt bij de knieën voor meer grip in het zadel. Het kunstleer schuift niet makkelijk over het zadel heen. Hierdoor ontstaat er meer grip. Doordat je vanwege het kunstleer meer grip hebt, zit je ook stiller en stabieler in het zadel. Dit zorgt er dan weer voor dat je houding en zit op het paard verbeterd. Er zijn vele voordelen aan paardrijbroeken met kunstleren knie grip.

Verschillende plaatsen kunstleer op een dames paardrijbroek

Het kunstleer op de rijbroek kan zich op verschillende plaatsen bevinden. Zo kan er voor het hele zitvlak gekozen worden of voor alleen grip op de knieën. Het is heel persoonlijk wat je prettig vindt om mee te rijden. De paardrijbroeken met alleen kunstleren grip bij de knie zijn fijn om te gebruiken in de springsport. Je knieën houd je altijd aan het zadel, maar je bovenlichaam gaat boven de sprongen omhoog. Hierdoor heb je niet veel aan een Full Seat broek. De paardrijbroeken met kunstleren knie grip kunnen in alle disciplines gebruikt worden.

Rijbroeken met kunstleren knie grip online kopen

Dames rijbroeken met een kunstleren knie grip bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf €49,- in Nederland én België. Ben jij meer een eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!