Wensenlijst Categorieën

Plastronspelden

11 Artikelen

Plastronspelden voor de finishing touch 

Op zoek naar een nieuwe plastronspeld? Door de verschillende modellen vind je bij Epplejeck altijd een plastronspeld die bij jouw wedstrijd outfit past. Kies uit zilver, brons of goud of ga voor veel glitters of een subtiele look. Je vindt plastronspelden van merken zoals Horsepoint, BR en Imperial Riding

Waarom heb ik een plastronspeld nodig?

Sommige plastrons dien je zelf nog in elkaar te vouwen en vast te maken met een plastronspeld. In ons assortiment zijn de meeste plastrons kant en klaar en is een plastronspeld niet nodig, behalve bij de plastrons BR Elton, BR Polyester en Anky Damask. Bij deze plastrons plaats je de plastronspeld in het midden, waar de twee vlappen elkaar kruisen. De plastronspeld houdt de plastron dan netjes bij elkaar en de plastron blijft ook beter zitten. Met eventueel een extra veiligheidsspeld kun je je plastron zo vast maken dat deze tijdens het rijden niet uit je rijjasje kan komen.

Plastronspelden online bestellen

Online bestellen bij Epplejeck kan 24/7 en is zo gepiept. Betaal achteraf en boven 49,- wordt de bestelling gratis verzonden. Is de plastronspeld toch niet naar wens? Je kunt deze dan binnen 14 dagen terug brengen. Ruilen of retourneren is bij ons geen probleem. Je kunt ook altijd langskomen in één van onze 12 filialen en jouw nieuwe plastronspeld uitzoeken.