Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merken

Maten

Kleuren

Prijzen

×

Plastrons

37 Artikelen

Plastrons

Een prachtige eyecatcher voor je wedstrijdoutfit.

Een plastron wordt gedragen onder het wedstrijdjasje tijdens concoursen. Het dragen van een plastron is volgens het KNHS wedstrijdreglement optioneel. Het is dus niet verplicht met een plastron in de ring te verschijnen. Het is echter wel verplicht om een wedstrijdblouse of shirt onder het wedstrijdjasje te dragen. Deze dient dan een hoge kraag te hebben.

In ons assortiment vind je vele verschillende soorten modellen. Kies uit chique plastrons met verschillende strass details en sierbiesjes. De plastrons hebben verschillende details waardoor er voor ieder type rijjasje een perfect passende plastron is.      

De plastrons hebben een klittenbandsluiting in de nek zodat deze makkelijk is om te doen. Sommige plastrons dien je zelf nog in elkaar te zetten en vast te maken met een plastronspeld. De meest plastrons zijn echter kant en klaar waarbij een plastronspeld niet nodig is.
Om de plastron het langst mooi te houden is het aan te raden deze in een waszakje te wassen. Bij hele vieze vlekken kun je deze het beste eerst met de hand wassen. Hierdoor blijft de plastron langer mooi.

Op zoek naar een nieuwe eyecatcher? Bij Epplejeck vind je een uitgebreid assortiment zodat je altijd een toffe plastron vindt die jouw wedstrijd outfit helemaal afmaakt!