Snowbee

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Snowbee
  • Meerdere filters mogelijk

Snowbee

Snowbee International group is gestart in 1978 onder de Engelse naam Snowbee. Snowbee heeft verschillende categorieën aan producten. Zo verkopen ze dus niet allee producten voor de paardensport, maar ook voor het golven en vissen. Het design team is dus heel ervaren op alle gebieden van het merk. Snowbee wilt producten produceren die voldoen aan een kwaliteitsstandaard zodat ze haar klanten goede producten kan aanbieden die zowel duurzaam als functioneel zijn.

Snowbee Handschoenen

De handschoenen van Snowbee zijn super hip en zijn een combinatie van schapenleer en high-tech imitatieleer. De paardrij handschoenen hebben een uitstekende grip en zijn elastisch voor een goede pasvorm. Er zitten ook ventilatie gaatjes in op de vingers, dit maakt de kans op blaren nog kleiner. De handschoenen zijn voorzien van een klittenbandsluiting met het logo van Snowbee en ze hebben tevens contrasterende details. Dit maakt de Snowbee handschoenen ideaal voor jou!

Snowbee Zweepjes

De Snowbee dressuurzweep is nylon gevlochten steel en slag. De zweep heeft een anti-slip handvat en is verkrijgbaar in de lengtes 100cm, 110cm en 120cm. Tevens is de zweep te verkrijgen in verschillende kleuren

Snowbee producten kopen bij Epplejeck

Wil jij Snowbee items kopen bij Epplejeck? Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49 gratis binnen Nederland. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever komen passen in de winkel? Geen probleem, kom gerust langs in één van onze filialen! Let op, de zweepjes van Snowbee zijn alleen te verkrijgen in de Superstores aangezien deze niet per post verstuurd kunnen worden.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Snowbee
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!