Wensenlijst Categorieën

Filters

Filter op categorieën

Merk

Kleur

Prijzen

×
  • van 5

Kerstmarkt

104 Artikelen
  • van 5

Kerstspullen voor paard en ruiter

The most wonderful time of the year!

Yes, kerst is gearriveerd! Tijd om kerstspullen zoals kerstsokken, kerstmutsen en rendieroren te shoppen. Spray wat nepsneeuw op de ramen van je stal, laat Mariah Carey door de speakers galmen en de kerstsfeer is compleet. We <3 Christmas!

Kerstmuts voor je paard

Ben je op zoek naar een kerstmuts voor je paard? Epplejeck heeft verschillende kerstoornetjes en kerstmutsen voor paardrijden in het assortiment zitten. Shop daarbij meteen een matchende kerstmuts voor jezelf. Kerstmutsen die over je cap heen passen, hebben we namelijk ook. Maak de kerstoutfit voor je paard helemaal compleet met bijvoorbeeld een kerstzadeldek en kerstdeken.

Kerst met je paard

Heb jij een kerstbokaal of een andere verkleedpartij met je paard in kerstsferen? In onze kerstshop vind je allerlei artikelen om jezelf en je paard zó te versieren dat zelfs je kerstboom jaloers wordt. Tover bijvoorbeeld je paard om tot een schitterende kerstbal. Met de glitterspray van Effol spray je makkelijk honderden glitters op de vacht, manen en staart van je paard. Maak de glitterpret af met een sprankelende finishing touch! Draai de glinsterende, strass elastiekjes om de knotten van je paard. Wanneer jij met je paard door de ring danst, dansen de prachtig ingevlochten manen passend mee.