Op concours

Op concours

136 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • van 4

Wat neem ik mee op wedstrijd?

Ik ga op concours en ik neem mee... een opstapkrukje, rijjasje, showshirt, kalkoenen en glansspray. Dat is nog maar een kleine greep uit de brede collectie aan wedstrijdspullen die tijdens concours in je kofferbak liggen. Ga je voor het eerst op wedstrijd en wil je zeker weten dat je niks vergeet? Scroll dan eens door onze concours shop. Hierin staan alle producten die je niet mag vergeten. Denk hierbij aan een hooinet, voor het voeren van je paard op de trailer, een laarzentas voor het veilig bewaren van je strak gepoetste laarzen, een documentmap voor o.a. je paardenpaspoort en natuurlijk een handig eerste hulp setje, want je weet maar nooit.

Alles voor op concours online bestellen

Alles voor op concours voor jezelf en je paard bestellen bij Epplejeck? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- (Nederland) of 99,- (België). Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.
Wensenlijst Categorieën

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!