Staart & manen

Staart & manen Leovet

2 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren

Staart en manen

Heeft jouw paard last van zomerkriebels? In de zomermaanden kunnen paarden last hebben van een gevoelige staart en manen. Dit irriterende gevoel maakt dat paarden gaan schuren. Door het vele schuren kan de huid van je paard tot bloedens toe beschadigen. Om ervoor te zorgen dat je paard in de zomer aangenaam in het land kan staan, zijn er verschillende producten die ondersteuning kunnen bieden. Zo hebben wij in ons assortiment verschillende lotions die de huid verzachten bij hevige jeuk. Daarnaast ondersteunen de meeste lotions een herstellend vermogen. Populaire lotions bij zomerkriebels zijn Klambu Horsecare, Derfen en Puur.

producten tegen zomerkriebels bestellen

Wil jij producten tegen zomerkriebels bestellen? Dat kan 24/7, zo vanuit je luie stoel. Je bestelling wordt gratis geleverd vanaf 49,- in nederland én België. Ben jij meer eerst vergelijken, voelen, passen en dan kopen type? Kom dan langs in één van onze filialen. Ruilen of retourneren is geen probleem en kan altijd binnen 30 dagen.

Eczeemdekens

Door op tijd een eczeemdeken op te doen, bied je volledige bescherming tegen vliegen en andere insecten. Populaire eczeemdekens zijn onder andere van de merken Epplejeck, Shires en QHP. De Rambo Sweet Itch deken van Horseware is speciaal voor paarden met zomereczeem of paarden die vanwege een huidaandoening niet teveel zonlicht op de huid kunnen verdragen. De deken heeft een extra fijne maas en is zeer goed ademend. Doordat de stof van de deken sterk zonreflecterend is, blijft het paard in verhouding koeler en gaat het verkleuring door de zon tegen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!