Verm-X

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Verm-X
  • Meerdere filters mogelijk

Verm-X

Bij Verm-X hebben ze altijd al een passie gehad om de gezondheid van dieren op een natuurlijke manier te verbeteren en versterken. Verm-x is een merk die compleet natuurlijk is opgesteld wat dé nieuwe manier is om jou dier zijn of haar gezondheid en vitaliteit te ondersteunen! Alle producten van Verm-X zijn gemaakt in het verenigd koninkrijk.

Verm-x ondersteuning

De Verm X poeder is een aanvullend diervoeder die voor jou paard is gemaakt uit 100% natuurlijke ingrediënten. Dit supplement kan het hele jaar door gegeven worden en is makkelijk over het voer te strooien. De poeder bevat een kruidenpreparaat ter verzorging en het optimaal houden van de darmen van jouw viervoeter! De poeder van Verm X is ook geschikt voor paarden, pony's en ezels! Ook is dit product geschikt voor paarden met een gevoelige maag.

De Verm-X vloeibaar is eigenlijk hetzelfde als de Verm-X poeder. Ook dit supplement heeft een kruidenpreparaat maar wordt op een andere manier gegeven. De vloeibare Verm-X kun jij namelijk toevoegen aan het drinkwater van jouw paard, maar deze kan uiteraard ook toegevoegd worden aan het voer.

Verm-X kopen?

Ben je opzoek naar een supplement voor jou paard? Dan is dit makkelijk online te bestellen in onze webshop. Dat kan 24/7 online, zo vanuit je luie stoel. Bestellen uit onze webshop is altijd voordelig en zo klaar. Bestel vanaf €49.- gratis binnen Nederland en vanaf €99.- voor belgië. Betalen kan achteraf binnen 14 werkdagen! Wil je liever wat extra informatie over de Verm-X supplementen door van onze medewerkers? Kom dan shoppen in één van onze winkels!
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Verm-X
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!