Vetericyn

3 Artikelen
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Vetericyn
  • Meerdere filters mogelijk

Vetericyn

Vetericyn is opgericht in 2009 en gevestigd in Californië. Vetericyn biedt in haar assortiment enkelvoudige wond- en huidverzorgingsproducten voor dieren. Uniek aan deze verzorgingsproducten is dat ze een onmiddellijke werking hebben. Vetericyn producten zijn gifloos, vrij van antibiotica of steroïden, en bevatten geen alcohol of theeboomolie. Vetericyn brengt geen schade aan gezond weefsel en is veilig voor gebruik op alle soorten dieren in alle leeftijden. Wereldberoemde Dr. Pol heeft goede ervaring met Vetericyn en raadt de producten van Vetericyn dan ook aan.

Vetericyn paard

Vetericyn producten kun je veilig gebruiken rond ogen, oren, neus en mond. De producten van Vetericyn zijn geschikt voor veel meer dieren dan alleen het paard, namelijk voor katten, honden, vee en zelfs exotische dieren als vogels, slangen, konijnen, reptielen, hagedissen en woestijnratten. Vetericyn heeft bewezen te helpen bij de genezing van schrammen, huidirritaties, zweren, sneeën en postoperatieve klachten. Ook is Vetericyn geschikt om te gebruiken bij het schoonmaken van huidbeschadigingen, irritaties, scheurtjes, navelstreng en navel. De werking van Vetericyl producten is in de praktijk bewezen.

Vetericyn kopen

Vetericyn verzorgingsproducten bestel je natuurlijk op de website van Epplejeck of shop je in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is supermakkelijk en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken en dan kopen type? Kom dan shoppen in één van de Epplejeck filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Vetericyn
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!