Vetramil

1 Artikel
Aantal per pagina
Sorteer op
Filteren
  • Vetramil
  • Meerdere filters mogelijk

Vetramil

Vetramil producten zorgen voor een sneller helingsproces. Vetramil honingzalf is ontwikkeld in samenwerking met de Universiteit van Wageningen. Vetramil bevat honing met een zeer hoog enzymgehalte. Door de lage pH wordt een huid herstellend milieu gecreëerd. Vetramil honingzalf ondersteunt de conditie en de natuurlijke weerstand van de huid.

Vetramil honingzalf

Vetramil is een wondzalf op basis van honing en etherische oliën. De basis ingrediënten van de zalf verzachten de huid en helpen uitdrogen te verminderen. De natuurzuivere etherische oliën ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Voor het aanbrengen van Vetramil honingzalf staat geen wachttijd. Vetramil wondzalf kun je gebruiken voor paarden, honden, katten en knaagdieren. Vetramil zalf is 100% natuurlijk en bevordert de genezing van wondjes groot of klein. Doordat de Vetramil zalf heel vet is wordt de wond dicht gezet, hierdoor werkt de zalf dus ook bij wonden die al aan het herstellen zijn. Zorg er wel voor dat de wond voor het aanbrengen van de zalf schoon is. Zo voorkom je dat er vuil in de wond zit tijdens het herstelproces.

Vetramil honingzalf kopen

Heeft jouw paard regelmatig wondjes? Vetramil honingzalf bevordert een sneller herstel! Bestel jouw Vetramil producten op de website van Epplejeck of shop het in één van onze filialen! Bestellen via onze webshop is zo gepiept en altijd voordelig. Bestel gratis vanaf 49 euro. Betaal achteraf binnen 14 dagen. En ruilen of retourneren kan gemakkelijk binnen 30 dagen. Ben je meer een eerst vergelijken, voelen, ruiken en dan pas kopen type? Kom dan shoppen in één van onze filialen.
Wensenlijst Categorieën

Jouw filters

  • Vetramil
  • Meerdere filters mogelijk

Epplejeck deelt cookies uit. Dit keer geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden voor je PC, tablet of telefoon. Hiermee zorgen wij ervoor dat de website je ingestelde gegevens en voorkeuren bewaart, zodat je niet steeds alles opnieuw hoeft in te voeren. Superhandig en je merkt er helemaal niets van. Veel plezier op onze website!