Winkelwagen
Sluiten Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Pumps & Paarden - nieuw in mijn zadelkast: transportbeschermers met uitneembare voering

Mijn merrie Arwen zit sinds kort op zwemles; wekelijks gaat zij de aquatrainer op om nog sterker te worden. Dit betekent dus ook dat we iedere week op pad gaan met de trailer en daarom wilde ik goede transportbeschermers hebben. Ik heb gekozen de ‘Transport & Stal Boots‘ van Epplejeck en in deze blog vertel ik je waarom!


Wat: Transport & Stal Boots
Waar te koop: Bij Epplejeck – klik hier

Productspecificaties volgens de website:
  • Biedt optimale bescherming 
  • Gemaakt van neopreen 
  • Zachte, polyester voering 
  • Voering is uitneembaar en wasbaar 
  • Met klittenbandsluiting 
  • Per set van 4 stuks (voor en achter) 
Waarom ik voor deze beschermers koos: 

Het grootste pluspunt van deze beschermers, vind ik de uitneembare voering. De voering zit door middel van klittenband vast aan de neopreen buitenkant en kun je dus gemakkelijk verwijderen. Mijn paard mest vrij veel op de trailer (ze vindt het nog een beetje spannend), waardoor de beschermers snel vies kunnen worden. Ook zijn haar benen na het aquatrainen natuurlijk nog wat nat/vochtig, waardoor de binnenkant al snel groezelig wordt. Super fijn dus dat je de voering gemakkelijk kunt wassen! Na de wasbeurt zag het er weer tip top uit.

Een andere reden waarom ik voor deze beschermers koos, is de prijs. Ze kosten €79,95 en dat is vergeleken met andere luxe beschermers niet veel geld. Epplejeck heeft nog wel één goedkopere variant transportbeschermers, maar die zijn heel basic en ook vrij dun vind ik. Voor de transportbeschermers van Bucas betaal je direct al €194,95, deze van Epplejeck zijn in vergelijking dus nog best budgetproof.



Welke transportbeschermers gebruiken jullie? Laat het weten op mijn Facebookpagina (klik hier) of Instagram (klik hier)!


Epplejeck gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken). Nee geen paardenkoekjes, maar kleine (tijdelijke) bestanden zodat je voorkeuren en instellingen bewaart blijven en de website goed werkt.